TUDOR U TEŠKOJ SITUACIJI, ALI NE POSUSTAJE: / 'Laž je da su se igrači žalili na mene. Neću podnijeti ostavku'

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Nastavlja se teško razdoblje za hrvatskog stručnjaka Igora Tudora koji je upisao već peti poraz otkad je u veljači postao trener najtrofejnijeg turskog kluba Galatasaraya.

7.5.2017.
11:27
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Tudorovi su nogometaši u subotu u 30. kolu turske lige pred svojim navijačima izgubili od Kasimpaşe (1-3). Ranije je Galatasaray pod Tudorovim vodstvom poražen i od Beşiktaşa, Trabzonspora, Istanbul Başakşehira i Fenerbahçea i trenutno zauzima tek četvrto mjesto, daleko od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

'Normalno je da je predsjednik nervozan'

Nakon posljednjeg je poraza bilo vrlo burno u svlačionici istanbulskog diva. Turski mediji izvještavaju da se Tudor zadržao oko sat vremena u razgovoru s predsjednikom Galatasaraya Dursunom Özbekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o utakmici i o mnogim drugim stvarima. Normalno je da predsjednik bude nervozan nakon ovakvog poraza, ali sadržaj razgovora će ostati između nas", prenosi Tudorove riječi novinska agencija IHA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Hajduka iznenadio je sve navijače kada je već u 18. minuti izvukao iz igre 22-godišnjeg Portugalca Brumu, ponajboljeg igrača Galatasaraya ove sezone.

'Atmosfera u momčadi je dobra'

"Volim Brumu, sjajan je igrač i dobra osoba. Znam da kao trener ponekad moram zažmiriti na jedno oko, a ponekad i na oba. Ali sve ima svoje granice. Možeš tolerirati neke stvari, ali ne smiješ tolerirati manjak poštovanja. Takve se stvari u ozbiljnom klubu ne smiju događati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbacio je Tudor glasine da su se igrači žalili na njega vodstvu kluba te dodao da nema namjeru podnijeti ostavku.

"Takve vrste priča obično su 99 posto lažne. Upravo suprotno, atmosfera u momčadi je vrlo dobra i radimo jako dobro. Istina je da trener snosi odgovornost kada rezultati nisu dobri. No siguran sam da u ovom trenutku trener nije problem. Neću podnijeti ostavku, zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo