HRVATSKI TRENER NA RUBU OTKAZA, POSAO MU UZIMA KOVAČ? / Uprava se dvoumi, ali navijači žele samo Niku

Image
Foto: Profimedia

Dok se uprava dvoumi oko odabira, navijači su jasni, oni na klupi svog kluba žele Kovača

26.11.2019.
17:56
Profimedia
VOYO logo

Minhenski Bayern smijenio je Niku Kovača početkom studenog, ali čini se kako bivši izbornik hrvatske reprezentacije neće dugo biti bez posla. Naime, berlinska Hertha u velikoj je krizi, nanizali su četiri poraza za redom, a posljednji protiv Augsburga u prošlom kolu, mogao bi biti i posljednji za hrvatskog trenera Antu Čovića. I tu u priču upada Niko Kovač, koji bi prema napisima njemačkih medija mogao preuzeti ulogu novog trenera.

Čović je u utorak odradio sastanak sa sportskim direktorom Michaelom Preetzom, ali za sada se ne zna što su dogovorili, no, Kicker piše kako je Čović bio nervozan i čak malo ljutit. Hrvat se za vikend mora suočiti, možda i posljednji put na klupi Herthe, s Borussijom Dortmund, a zatim još ima čitavu seriju teških utakmica, čekaju ih Eintracht, Monchengladbach, Freiburg i Leverkusen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(FILES) In this file photo taken on November 02, 2019 Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac reacts during the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich in Frankfurt am Main, western Germany. Niko Kovac has been sacked by Bayern Munich, the German champions announced on November 3, 2019, after a poor run of form that has left them fourth in the Bundesliga. Kovac was dumped by Bayern following their 5-1 hammering at Eintracht Frankfurt on Saturday, their worst league defeat in 10 years., Image: 480893779, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Daniel ROLAND / AFP / Profimedia

Kovač ne želi doći?

Ovakva Hertha nema baš prevelike šanse u nadolazećim utakmicama, a sve se češće spominje kako bi Jurgen Klinsmann mogao preuzeti klupu, ako ništa barem privremeno. Klinsmann je inače član Nadzornog odbora Herthe, a Nijemci pišu kako bi mogao barem nakratko uskočiti i preuzeti momčad dok ne dođe novi trener.

A tko će biti novi trener? Dok se uprava dvoumi oko odabira, navijači su jasni, oni na klupi svog kluba žele Niku Kovača. Ali pitanje je želi li on preuzeti Herthu? Naime, pisalo se po njemački medijima prije nekoliko dana kako Kovač ne želi na klupu kluba iz rodnog mu grada, a razlog je možda taj što su on i Čović vrlo dobri prijatelji i Niko je čak kum njegovu sinu. No, možda o scenariju gdje preuzima klupu od Klinsmanna i razmisli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo