Hrvatski suci su bili 'plaćani' i lakim damama?

'Gospođe bi dolazile iz Rijeke i Zagreba i onda bi bile upućivane u sobe u kojima su odsjedali nogometni suci.

7.1.2012.
13:53
VOYO logo

Prema tvrdnjama bivšeg djelatnika jednog karlovačkog hotela s kojim je NK Karlovac imao ugovor, hrvatske suce se za 'pošteno suđenje' osim novcem i večerama nagrađivalo i eskort damama.

Jedan od zaposlenika tvrdi da je smještaj sudaca osobno dogovarao bivši tajnik NK Karlovac Neven Šprajcer, treći nogometni djelatnik koji je u akciji USKOK-a završio iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođe bi dolazile iz Rijeke i Zagreba i onda bi bile upućivane u sobe u kojima su odsjedali nogometni suci. Ja ne znam što se događalo u sobama, mogu samo pretpostaviti", kazao je izvor Jutarnjem listu.

Vlasnik hotela, pak, opovrgava mogućnost da su suce posjećivale dame koje se bave nastarijim zanatom na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu 100 posto dolazile dame. Mi to branimo, kod nas se ne može ući za tako nešto, jedino može ako plati i spava, ali da tako dolazi, ni slučajno. Kod nas nikada nije bila niti jedna dama, to garantiram, to je zabranjeno našima na recepciji. To da netko kaže da će mu doći dama na nekoliko sati, ma ni slučajno", kategorički tvrdi vlasnik hotela, no novinari Jutarnjeg lista su se jednim pozivom recepciji tog hotela ipak uvjerili da je ipak vrlo lako dogovoriti dolazak 'lakih dama'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo