HRVATSKI REPREZENTATIVAC O ŠANSAMA DINAMA: / Riječi napadača Vatrenih razgalit će navijače hrvatskog prvaka

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

'Dinamo je homogen što ranije nije bio slučaj'

14.12.2018.
9:53
PIXSELL
VOYO logo

Remiziravši bez pogodaka protiv Anderlechta u utakmici posljednjeg, šestog kola skupine D Europske lige nogometaši Dinama nastavili su niz bez poraza u europskim natjecanjima. Proljeće u Europi nakon gotovo pola stoljeća dočekali su u klubu na radost navijača koji su i u hladnoj večeri u četvrtak pratili hrvatskog prvaka sa tribina stadiona Maksimir.

Dio belgijske momčadi koja je uzela bod u Zagrebu bio je i povremeni napadač hrvatske reprezentativne vrste Ivan Santini. Njegova je momčad zaustavljena na posljednjoj poziciji ljestvice pa se sad može okrenuti natjecanju u belgijskom dvorištu u kojem je zahvaljujući sjajnom startu u sezonu na podjeli prvog mjesta strijelaca lige (11 golova u 15 utakmica). U Europskoj ligi nije zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

PAKLENA ATMOSFERA NA UTAKMICI DINAMA I ANDERLECHTA: Navijači bodre Modre od samog početka

Zasluženo

Večernji list donosi njegov komentar Dinamova hoda natjecanjem, a Santini je siguran da će i sljedećem suparniku hrvatskog prvaka biti - teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo im samo čestitati, zaslužili su. Svaka im čast, već su u kvalifikacijama za Ligu prvaka pokazali da su ozbiljna momčad. Homogeni su, a to prijašnjih godina nije bila situacija. Ovisili su više o individualcima. Neće biti lako njihovim protivnicima u daljnjem natjecanju. Obrambeno su dobri, ne puštaju protivnika da radi puno šansi, neka tako nastave", poručio je Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo