SIGURNO NIJE OČEKIVAO OVAKAV START / Hrvatski reprezentativac Lovro Majer debitirao za svoj novi klub, ali prvu utakmicu neće pamtiti po dobrom

Image
Foto: Instagram/Lovro Majer

Majer je u igru ušao u 82. minuti, a Rennes je od 43. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Bade

29.8.2021.
18:03
Instagram/Lovro Majer
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer novu etapu u svojoj karijeri započeo je prvenstvenim porazom u dresu francuskog Rennesa koji je izgubio s 2-0 (0-0) na gostovanju kod Angersa u četvrtom kolu.

Majer je u igru ušao u 82. minuti, a Rennes je od 43. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Bade. Majer je odigrao 12 minuta, a dobio je za to ocjenu 6.6 prema Sofascoreu, no svakako ovaj debi neće pamtiti po dobrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Presudio mladi Cho

Boufal je u 57. minuti doveo Angers u vodstvo, a treću pobjedu u novoj sezoni potvrdio je 17-godišnji Cho golom u 88. minuti. Angers je privremeno preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s 10 bodova, jednim više od Paris Saint-Germaina koji ima utakmicu manje, a odigrat će je od 20.45 sati na gostovanju kod Reimsa, gdje bi svoj debitantski nastup za Parižane trebao imati Lionel Messi.

Monaco kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostvario je prvu ovosezonsku pobjedu, slavljem 2-1 u gostima kod Troyesa. Oba je pogotka za Monaco postigao Sofiane Diop (40, 58), dok je i strijelac jedinog pogotka za domaću momčad bio igrač Monaca Ruben Aguilar koji je postigao autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo