VRHUNSKI POGODAK / Vatreni je u sjajnoj formi. Pogledajte fantastičan gol Brekala u dresu Torina koji je odlučio utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Brekalo je u 77. minuti pogodio za 3-1 odlično utrčavši u peterac gostiju

22.10.2021.
21:09
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac za Torino 3-2 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Genoe u prvom susretu 9. kola talijanskog prvenstva.

Brekalo je u 77. minuti pogodio za 3-1 odlično utrčavši u peterac gostiju nakon prodora po desnoj strani i prizemnog ubacivanja Praeta. Za Brekala, koji je odigrao čitav susret, ovo je drugi pogodak ove sezone za momčad koju vodi Ivan Jurić otkako je krajem kolovoza stigao na posudbu iz Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalov pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Torino je u prvom poluvremenu poveo sa 2-0 pogocima Sanabrije (14) i Pobege (31), na 2-1 je smanjio Destro (70), a nakon što je Brekalo (77) vratio Torinu dva gola prednosti, za konačnih 3-2 zabio je Felipe Caicedo (81).

Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Torina, dok je Milan Badelj ostao na klupi Genoe. Torino je sada 10. sa 11 bodova, dok je Genoa pretposljednja, 19. sa šest. Na vrhu je Napoli s maksimalna 24 boda, samo dva manje ima drugi Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo