ODUSTAJE OD HRVATSKE? / Slavni Srbin nagovara bivšu zvijezdu Dinama da zaigra za BiH: Dalić ga ne zove

Image
Foto: Profimedia

U Dinamu je Ivan Šunjić bio neizostavan dio veznog reda pod vodstvom Nenada Bjelice, ali do dan danas nije dobio Dalićev poziv. Je li vrijeme da prihvati onaj Bosne i Hercegovine?

18.10.2023.
23:17
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ivan Šunjić trenutno igra u prvoj momčadi Birminghama u engleskom Championshipu.

Savo Milošević je u Birminghamu, pak, proveo najljepše igračke godine, a sada bi tamo mogao pronaći novo pojačanje u obliku upravo Ivana Šunjića za nacionalnu selekciju i to već za akciju u studenom. Slavni Srbin zaputio se u Englesku kako bi nagovorio hrvatskog igrača da zaigra za njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSTAJE DOMA /

Messi se oglasio nakon što su krenule glasine kako će otići na posudbu: 'Isključujem odlazak u drugi klub'

Image
OSTAJE DOMA /

Messi se oglasio nakon što su krenule glasine kako će otići na posudbu: 'Isključujem odlazak u drugi klub'

Prošle je sezone Šunjić otišao na posudbu u berlinsku Herthu, ali je u travnju ove godine potjeran s treninga zbog verbalne nediscipline, te suspendiran do kraja sezone. Hertha je imala pravo otkupa njegovog ugovora od Birminghama za dva milijuna eura, ali ga nije iskoristila.

Šunjić je u engleski klub stigao 2019. iz Dinama. U momčadi zagrebačkih plavih bio je neizostavan dio veznog reda pod vodstvom Nenada Bjelice, a iz Maksimira je otišao za osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7adf339e-6844-11ee-8ea3-c61e23d3c84f/original

Hrvatskom veznjaku ugovor s engleskim klubom ističe u lipnju sljedeće godine, a nedavno se za njega ponovno zainteresirao zagrebački klub.

Za Šunjićevu se karijeru brine ista agencija kao i za njegovog sunarodnjaka Roka Šimića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet je postao tema u transfernom svijetu, ali ovoga puta zbog reprezentacijskih nastupa.

Izbornik BiH Savo Milošević pokušat će Šunjića nagovoriti da igra za reprezentaciju BiH, javlja BiH portal Sportske.ba. Naime, zbog svog porijekla on ima pravo igrati i za Hrvatsku i za Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U istoimenom članu engleskog Championshipa igra Zeničanin Ivica Šunjić, bivši veznjak Dinama. Bosni i Hercegovini nedostaje “čistač” u sredini terena, trkač koji može odraditi prljavi posao i olakšati obrani, ali i pomoći napadu. Šunjić je upravo takav tip igrača. Navodno nema ništa protiv igranja za svoju domovinu, iako je u prošlosti nosio dres mlađih selekcija Hrvatske, ali nikad A selekcije", piše portal Sportske.ba.

S obzirom na to da izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić ne daje nikakve naznake da bi Šunjiću uopće uputio poziv u reprezentaciju prelazak u BiH čini se kao logičan izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo