HRVAT OTVORIO DUŠU: / 'Iz reprezentacije se vraćamo bolesni i ozlijeđeni, Posavec je danima sjedio na WC-u'

Image

Mlada hrvatska nogometna reprezentacije nije se uspjela plasirati na Europsko U-21 prvenstvo koje će se dogodine igrati u Poljskoj.

14.10.2016.
14:58
VOYO logo

Nekoliko dana kasnije se u intervjuu za 24 sata oglasio prvi napadač reprezentacije Stipe Perica koji je kvalifikacijski ciklus zaključio sa sedam postignutih golova. Perica je otvorio dušu i priznao da je prilika za plasman na Euro propuštena prije dvoboja u Švedskoj.

Image
HRVATSKA POTOPLJENA U ŠVEDSKOJ: /

Mini Vatreni ostali i bez dodatnih kvalifikacija za Euro

Image
HRVATSKA POTOPLJENA U ŠVEDSKOJ: /

Mini Vatreni ostali i bez dodatnih kvalifikacija za Euro

'Organizacijska katastrofa'

"Krucijalna je bila utakmica s Gruzijom u gostima. Nije alibi, ali put u Gruziju bio je organizacijska katastrofa! Nismo ništa jeli, sat i pol smo se vozili autobusom na svaki trening i utakmicu, a 15 igrača se vratilo s puta otrovano hranom", otkrio je napadač Udinesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozbiljan savez to sebi ne bi smio dozvoliti. Svi mi dolazimo i igramo na svoju odgovornost, a vratili smo se u klubove bolesni ili ozlijeđeni, te zbog toga gubili pozicije u momčadi. Posavec je bi najbolji golman Serie A, a protiv Napolija nije mogao ništa obraniti jer je zbog trovanja hranom tri dana sjedio na WC-u! To je nedopustivo! Na žalost, imamo jako talentirane igrače, ali ne i logistiku da bismo napravili rezultat", bez dlake na jeziku je dodao Perica.

'Dalmacija više ne prati reprezentaciju'

Osvrnuo se 21-godišnji Zadranin i na A reprezentaciju koja u posljednje vrijeme zbog problema s navijačima sve češće igra domaće utakmice pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su podijeljeni, gotovo cijela Dalmacija ne prati više reprezentaciju, priča se samo o prekidanju utakmica... Hrvatska reprezentacija morala bi biti reprezentacija svih. I Dalmatinaca, i Purgera, i Zagoraca, i Slavonaca, a ne samo nekih. Volio bih da se to promijeni, da opet svi dišemo kao jedan za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo