'HRVATSKI MESSI' JAKO JE BLIZU POTPISA ZA NOVI KLUB: / Tamo će ga dočekati nekadašnja zvijezda Dinama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Do sada je promijenio već osam klubova

23.11.2020.
8:29
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši mladi reprezentativac Hrvatske Alen Halilović uskoro bi trebao potpisati za novi klub. Engleski drugoligaš Birmingham pokazao je interes za njega, a, nakon hrvatskih, i engleski mediji raspisali su se o ovom transferu.

Birmingham Live, list koji prati zbivanja u tom velikom engleskom gradu i okolici, navodi kako je Alen Halilović "korak do potpisa" za nekadašnjeg engleskog prvoligaša, a danas dosta neuspješnog drugoligaša. Birmingham Live Halilovića naziva "hrvatskim Messijem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za njega je da će ga u Birminhgamu dočekati Ivan Šunjić, nekadašnja zvijezda Dinama. Šunjić se standardizirao na poziciji zadnjeg veznog u Birminghamu i sigurno će puno pomoći Haliloviću da se snađe.

Birmingham igra, prema mnogima, najtežu ligu svijeta i trenutno ne stoje baš najbolje, nalaze se na 17. mjestu lige, a vodi ih bivši igrač Real Madrida, a danas trener, Aitor Karanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

ESCLUSIVA MILAN - 07 Luglio 2018 - Centro Sportivo Milanello , Varese (Italia) - A.C. Milan - Stagione 2018-2019 Test fisici Nella foto: Alen Halilovic

EXCLUSIVE MILAN - July 07 , 2018 Varese (Italy) Sport Soccer A.C. Milan - Season 2018-2019 Physical tests In the pic: Alen Halilovic,Image: 377182649, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Promijenio mnoge klubove

Halilović je stigao u Milano 2018. iz HSV-a, međutim nije se uspio dokazati na San Siru pa je veći dio vremena proveo na posudbama u Standardu i Heereneveenu. Za “Rossonere” je upisao samo tri službena nastupa, a bi početkom ove sezone raskinuo ugovor.

Do sada je promijenio već osam klubova, a igrao je i za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijon i Las Palmas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo