REMI U KRANJČEVIĆEVOJ / Hrvatski dragovoljac poveo nakon neskavidašnje situacije, Marić spasio Lokomotivu

Image
Foto: : Jurica Galoic/PIXSELL

Ovim bodom Lokomotiva se vratila na peto mjesto sa 40 bodova

9.4.2022.
18:58
: Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 30. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac i Lokomotiva su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 1-1 (1-0). Domaće je u vodstvo doveo Karlo Perić (24), a poravnao je Mateo Marić (82).

Hrvatski dragovoljac je do prednosti stigao nakon neskavidašnje situacije, vratar Lokomotive Nevistić se, dok je pogledom tražio suigrača na kojega će ispucati loptu, poskliznuo i pao, izgubio kontrolu nad loptom, a to je iskoristio napadač domaćih Perić koji se domogao lopte i mirno ju sproveo u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritisak gostiju u nastavku rezultirao je samo jednim golom i to pred sam kraj dvoboja. Pivarić je izveo slobodni udarac iskosa s desne strane, a u skoku na pet metara od domaćih vratiju najvbiši je bio Marić koji je uspio spustiti loptu pored odličnog Šubarića koji se tijekom utakmice istaknuo s nekoliko odličnih obrana.

Image
Foto: : Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva. Niko Galešić, Luka Stojković

Ovim bodom Lokomotiva se vratila na peto mjesto sa 40 bodova, koliko ima i šesta Gorica, koja je u petak igrala 1-1 s Istrom 1961, dok je Hrvatski dragovoljac i dalje uvjerljivo posljednji sa 15 bodova, 11 manje od Istre 1961 i Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na čelu je Dinamo sa 60 bodova, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo