Cudesan rasplet: Dragovoljac je imao sve, a ostao je bez icega

Osijek je remijem u Gradskom vrtu protiv Hrvatskog dragovoljca (1:1) izborio opstanak u prvoligaskom drustvu, dok ce Sigecani u nizi rang. U dodtne kvalifikacije ce Slaven Belupo.

17.5.2014.
20:59
VOYO logo

Nogometasi Osijeka bili su na rubu ispadanja iz prve lige. Uoci utakmice imali sve u svojim rukama, domaci teren i 7.000 navijaca na tribinama u Gradskom vrtu, i sve sto ime je trebalo bio je remi protiv Hrvatskog dragovoljca.

Hrabri gosti iz Sigeta uspjeli su se othrvati domacinima i iskoristiti svoju priliku vec u 20. minuti kada je mrezu Osijeka zatresao Bozic. Osjecani bi porazom ispali iz lige i krenuli su na sve ili nista. Rezultat 0:1 stajao je sve do 83. minute kada je u velikoj guzvi pogodak Crnima zabio Josip Barisic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj pogodak je Osjecane s posljednjeg mjesta lansirao na osmo cime su izbjegli i dodatne kvalifikacije za opstanak u prvoligaskom drustvu. Hrvatski dragovoljac ce sljedece sezone igrati u nizem rangu.

A pogodak Barisica gurnuo je Slaven Belupo na deveto mjesto sa zbog cega ce sastav Elvisa Scorije morati majstoricom izboriti opstanak u prvoligaskom drustvu. Inace, Koprivnicani su u Rijeci na Kantridi dvama pogocima Krstanovica porazeni sa 2:0. Zadar je nakon osam uzastopnih poraza pobijedio na Stanovima Istru sa 1:0, a jedini strijelac na utakmici bio je Jerbic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Hajduk 1:0 Rijeka - Slaven 2:0 Zadar - Istra 1:0 Osijek - H.Dragovoljac 1:1 Split - Lokomotiva 1:1

Ljestvica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1.Dinamo 81 2.Rijeka 73 3.Hajduk 62 4.RNK Split 52 5.Lokomotiva 52 6.Istra 44 7.Zadar 35 8.Osijek 33 9.Slaven B. 32 10.H. Dragovoljac 32

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo