HRVATSKI BRANIČ SJAJNO ZABIO ZA POBJEDU SPEZIJE: / Pašalić zaradio žuti karton čim je ušao u utakmicu

Image

U 39. minuti je za Speziju udarcem glavom izjednačio hrvatski branič Martin Erlić

6.2.2021.
18:20
VOYO logo

Nogometaši Atalante propustili su čak tri gola prednosti u dvoboju 21. kola talijanske Serie A i osvojili samo bod na domaćem terenu odigravši 3-3 (3-2) protiv Torina.

Već nakon 21 minute igre Atalanta je vodila 3-0, a strijelci su bili Iličić (14), Gosens (19) i Muriel (21). Gosti su do kraja prvog poluvremena dvaput zatresli mrežu domaćina, a strijelci su bili Belotti (42) i Bremer (45+1). Bod Torinu donio je Bonazzoli golom u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić ušao je u 85. minuti za Atalantu, a u 86. je zaradio žuti karton. Boško Šutalo je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi.

Erlić zabio gol udarcem glavom

Spezia je iznenađujuće došla do pobjede 2-1 (1-1) na gostovanju kod Sassuola, što joj može biti ključno u borbi za opstanak. Domaće je u vodstvo doveo Caputo u 25. minuti, a u 39. minuti je udarcem glavom izjednačio hrvatski branič Martin Erlić. Pobjedu Speziji donio je Gyasi u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će još igrati Juventus - Roma (18 sati) i Genoa - Napoli (20.45 sati). Na ljestvici vodi Inter s 47 bodova, jednim više od Milana. Atalanta je sedma s 37 bodova, a Sassuolo osmi s 31 bodom. Spezia je na 15. poziciji s 21 bodom, a Torino je na 17. mjestu sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo