MOŽDA VAS IZNENADI / Hrvatske nema niti na radaru. Google otkrio tko će igrati u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U Googleu su tu grešku vrlo brzo uočili, ali internet sve pamti pa su tako društvene mreže već preplavili 'screenshotovi'

27.9.2022.
17:03
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Do početka Svjetskog nogometnog prvenstva ostalo je još malo manje od dva mjeseca, a vjerovali ili ne, Google već zna tko će igrati u velikom finalu Mundijala.

Naime, netko je "guglao" gdje se igra finale Svjetskog prvenstva u Kataru, a Google mu je odgovorio na to pitanje i uz to je otkrio kako će u finalu snage odmjeriti Francuska i Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale se, prema Googleu, igra 18. prosinca na stadionu Lusail, a igrat će, eto, Francuska i Brazil. U Googleu su tu grešku vrlo brzo uočili, ali internet sve pamti pa su tako društvene mreže već preplavili "screenshotovi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska, spomenimo, igra u grupnoj fazi protiv Danske, Australije i Tunisa, dok će Brazil igrati protiv Srbije, Švicarske i Kameruna. Za sada je prema kladionicama Brazil uistinu glavni favorit, a slijedi upravo Francuska, zatim su Engleska, Španjolska, Argentina i Njemačka. Hrvatske, kao što vidimo, nema niti na radaru, ali nije je bilo niti 2018. godine pa je uzela srebro, a sada je pak uoči SP-a u vrlo dobroj fomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo