Hrvatska već slavi odlazak Markovića i Srebrića!

Nakon prošlotjednog sastanka ministra Željka Jovanovića i društva iz HNS-a, procurile su neslužbene informacije o velikom zaokretu u politici Saveza, točnije Zdravka Mamića.

28.2.2012.
10:22
VOYO logo

Hoće li Marković i Srebrić zaista već prije EURA napustiti HNS pod pritiskom ministra prosvjete, znanosti i sporta Željka Jovanovića? Premda se to do prije nekoliko tjedana činilo teško ostvarivim, povjerenje javnosti u akcije aktualnog ministra znatno se povećalo u zadnjih nekoliko dana.

Čak 66 posto od skoro tri tisuće naših čitatelja glasalo je potvrdno na anketno pitanje 'Vjerujete li da će Željko Jovanović uspjeti potjerati Markovića i društvo?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prošlotjednog prvog sastanka Jovanovića i društva iz HNS-a, procurile su neslužbene informacije o velikom zaokretu u politici Saveza, točnije Zdravka Mamića, koji je pod ogromnim pritiskom ministra odlučio ubrzati umirovljenje nogometnog dvojca što 14 godina 'drma' HNS-om. Praktični Mamić je kao najjači 'igrač' u hrvatskom nogometu, navodno, odlučio napraviti ustupke pred novom vlasti te je u pripremi tajni plan za dostojanstveni Vlatkov i Zorkov odlazak sa scene.

To bi se, navodno, moglo dogoditi ili barem najaviti već na sljedećoj Skupštini HNS-a. U Rusanovoj je u ponedjeljak održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a, a glavni tajnik Zorislav Srebrić, koji je u zadnje vrijeme sasvim preuzeo vođenje Saveza, najavio je da će Skupština biti održana za deset dana, ali je najavljeno da neće biti izborna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupština HNS-a bit će održana 9. ožujka i o svemu će se tamo odlučivati. Skupština neće biti izborna, nego će samo biti predočen akcijski plan prema naputku ministra Jovanovića. Vidjet ćemo hoćemo li njega pozvati, no ne možemo govoriti o nepotpori Ministarstva", izvijestio je Srebrić u svom stilu.

Premda u HNS-u nisu još položili oružje, zaokret u odnosu prema Jovanoviću je vidljiv, a Mamić ima još deset dana da dvojicu najdugovječnijih dužnosnika, valjda u povijesti nogometa, uvjeri kako je vrijeme da utakmice ubuduće češće gledaju u miru svog doma, ispred televizora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zraku se osjeća dašak 'promjene', Hrvatska kao da već slavi, što se može naslutiti i po zaokretu u komentarima na forumima, ali pitanje je koliko će ta promjena biti stvarna u situaciji kada Zdravko Mamić i dalje ima najveći utjecaj u Savezu.

Donosimo samo neke od vaših komentara i razmišljanja na ovu temu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa konačno je petljanje politike u sport donijelo nešto pozitivno... veli Jovanović ako ne odete zatvara se pipa iz proračuna... a navedi jedan klub u Rvackoj koji može samostalno djelovat... ;)

Beži Zdravkec, beži Zdravkec, zug ti bu pobegel, zug ti bu pobegel, ne buš videl beli Zagreb grad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pazi, Mamić će postavit zamjenu?! Čekaj, tko je ovdje lud?! Pa jel ima tko malo normalan u ovoj državi?

Eto i da samo maknu Markovića opet su napravili više nego HDZ u 8 godina, a ostali mogu srati: crveni, komunisti i ostale fore... svaka čast Jovanoviću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje se politika petlja u sport tu nema sreće, al' u svakom slučaju su HNS-u potrebne radikalne promjene, jer ovo je sramotno šta se događa...

Prelijepo da bi bilo istinito...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo