HRVATSKA FEŠTA U VELIKOJ JABUCI: / Niko Kranjčar izazvao pravu euforiju svojim dolaskom u New York

Image

Niko Kranjčar potpisao je za New York Cosmos, klub za koji su prije tri i pol desetljeća igrali slavni nogometaši Franz Beckenbauer i naš Iko Buljan.

24.3.2016.
12:31
VOYO logo

Među Hrvatima u Velikoj jabuci zavladalo je pravo oduševljenje zbog dolaska bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je nekad glasio kao najveći talent hrvatskog nogometa, talent koji nikad u potpunosti nije pokazao svoj puni potencijal jer se radi o nogometašu koji posjeduje takve kvalitete zbog kojih je trebao igrati u najvećim svjetskim klubovima.

Pristojan kao i uvijek oduševio svoje navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko se na zabavi dobrodošlice u njegovu čast fotografirao i popričao sa svakim od brojnih fanova koji su mu prišli. Bio je pristojan kao i uvijek, pokazujući veliko strpljenje i zanimanje za svoje obožavatelje, kako i dolikuje jednom profesionalnom nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je i kazao da je oduševljen klubom i gradom u koji je došao i da osim početka igranja za Cosmos, jedva čeka upoznati njujorške restorane i posjetiti utakmice Brooklyn Netsa, za koje sjajno igra Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako New York Cosmos više nije klub kakav je nekada bio. Sad se natječe u drugoj američkoj ligi, ali dolazak Nike u klub mogao bi biti početak jedne lijepe priče za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo