ŽIVOTNI TRANSFER VATRENOG / Hrvatska će imati još jednog igrača u Premiershipu? Ćaleta-Car prelazi u redove engleskog velikana, evo koliko će ga platiti

Image
Foto: Profimedia

Igrač je navodno dogovorio sve uvjere, a još preostaje samo da se klubovi dogovore oko odštete

25.7.2021.
16:13
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska bi, prema svemu sudeći, trebala imati još jednog igrača u najjačoj ligi svijeta, engleskom Premiershipu i to u redovima jednog od velikana, londonskog Tottenhama.

Prema pisanjima pojedinih medija, Duje Ćaleta-Car sve je već dogovorio s Tottenhamom i uskoro bi trebao preći iz svog Marseillea u London u transferu vrijednom 24 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Interes u Engleskoj

Igrač je navodno dogovorio sve uvjere, a još preostaje samo da se klubovi dogovore oko odštete. Bilo je još spekulacija da bi karijeru mogao nastaviti u West Hamu ili Brightonu pa čak je i Napoli bio u kombinacijama, ali sada izgleda Tottenham taj koji bi ga mogao dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac u Francuskoj je od 2018. godine kada ga je Marseille kupio od Salzburga za 19 milijuna eura. Za njih je nastupio u 91 utakmici i zabio je tri gola, dok je za Vatrene igrao 16 puta, a sudjelovao je i na nedavno odigranom Euru i to u dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo