HRVATIMA SE ČUDI POLA NOGOMETNOG SVIJETA: / Ljudi su počeli primjećivati što su Rakitić i Modrić napravili usred El Clasica

Image
Foto: Profimedia

Uz svu tu dramu, napetost, neizvjesnost i naboj, njih su dvojica imala svoj zajednički trenutak

19.12.2019.
13:18
Profimedia
VOYO logo

Dogodilo se to u 79. minuti najslavnijeg derbija na svijetu, El Clasica. Trajala je velika borba Barcelone i Real Madrida, na semaforu je bilo 0:0, u pitanju je čast, ugled, tradicija, rivalstvo, prestiž možda i prvenstvo. Međutim, hrvatske nogometaše Luku Modrića iz Reala i Ivana Rakitića iz Barcelone, izgleda taj dio uopće ne zanima.

Zajednički trenutak

Uz svu tu dramu, napetost, neizvjesnost i naboj, njih su dvojica imala svoj zajednički trenutak u kojem su si iskazali poštovanje i ljubav. Jer ipak njihovu prijateljstvu na put neće stati nikakva Barcelona i Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je tako usred utakmice otišao sa svoje pozicije kako bi zagrlio i poljubio Modrića, kapetana Real Madrida, koji se spremao ući u igru.

Image

Sportklub

I nakon utakmice Rakitić je komentirao svoj trenutak s Modrićem. "‪I još jednom smo odigrali najveću utakmicu, uz puno borbe, ali uvijek uz tebe brate Luka Modrić", napisao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo