Ibro Hrvatima konačno otkrio veliku misteriju!

28.2.2012.
16:50
VOYO logo

"Ovo mi je drugi put u Zagrebu, bio sam jednom u kvalifikacijama, ali nisam mogao igrati zbog ozljede. Hrvatska ima velike igrače, zemlja je puna talenata i odlično je da igramo s njima. Takve će nam reprezentacije biti suparnici i na EURO-u", smatra švedska superzvijezda.

Govorilo se prije 10 godina da će Zlatan igrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je stara priča, htjeli su me i u Bosni da igram za njih, jer mi je majka Hrvatica, a otac iz BiH, ali ja sam rođen u Švedskoj i za mene nikad nije bilo upitno da igram za Švedsku. Iskreno, ne sjećam se da mi je itko predložio da igram za Hrvatsku!", otkriva Ibrahimović kojega su upitali i osjeća li se Balkancem.

"Osjećam se da pripadam ovim prostorima, kod kuće govorim taj jezik. Odgojili su me roditelji koji su s ovih prostora pa imam takav temperament i mentalitet i zauvijek ću biti takav. Jedina je razlika što sam odrastao u drugom okruženju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je napadač Milana i o svom nasljedniku Guidettiju.

"Podsjeća me na mene, i ja sam prije 10 godina kao mladi igrač uoči SP-a u Japanu i Koreji bio u istoj poziciji, a on će u jednom trenutku karijere udariti u zid i tek će onda morati dokazati svoju klasu", tvrdi Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedski izbornik Erik Hamren otkrio je plan za sutrašnji dvoboj u Maksimiru.

"Sutra kanim eksperimentirati, imam puno igrača, većini ću dati po poluvrijeme, igrat će miješani sastavi", potvrdio je Hamren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo