HRVATI PRAVI HIT PRIJELAZNOG ROKA: / Čak desetorica bi trebali promijeniti klubove

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mnogi hrvatski nogometaši mogli bi ovog ljeta promijeniti sredinu

4.7.2018.
14:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sjajne igre hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Rusiji ponovo su skrenule pažnju na naše igrače, a do konca ljeta čak 10 hrvatskih reprezentativaca bi moglo ostvariti novi transfer.

Na listi igrača koji bi mogli promijeniti klupske boje su Mateo Kovačić, Ante Rebić, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Milan Badelj, Mario Mandžukić, Duje Ćaleta-Car, Lovre Kalinić, Filip Bradarić i Dominik Livaković, a možda čak i kapetan Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strinić već napravio transfer

Ivan Strinić je već promijenio klub, prije dva dana Milan je objavio kako je branič hrvatske vrste novi član 'Rossonera'. Strinić na San Siro dolazi iz Sampdorije, a u Italiji je igrao i za Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić u Bayern

Jedan od najvećih transfera od hrvatskih nogometaša ovoga ljeta mogao bi napraviti Ante Rebić. Krilni igrač Eintrachta je ove sezone bio jedno od otkrića Bundeslige, a s odličnim igrama je nastavio i na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svi se slažu kako će Rebić nakon World Cupa ostvariti transfer života, a jedan od klubova koji se najglasnije spominje je Bayern.

Želi ga Kovač

Bavarskog velikana u novoj sezoni će voditi Rebićev bivši trener Niko Kovač koji ga je vratio u život kada ga je 2016. doveo iz Fiorentine u Frankfurt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIKO KOVAČ NA SLUŽBENOM PREDSTAVLJANJU U BAYERNU PRIZNAO: /

'Ante Rebić? S njim je svaka momčad jača'

"Rebić je odličan igrač. Drago mi je da tako dobro igra na Svjetskom prvenstvu. Bio bi koristan svakoj momčadi, pa tako i nama - otkrio je bivši hrvatski izbornik prilikom predstavljanja za novog trener bavarskog sastava.

Rebić je trenutačno procijenjen na 10 milijuna eura, međutim sasvim je sigurno kako ga Eintracht neće pustiti za manje od 20-25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić seli

Novi klub gotovo sigurno traži i Mateo Kovačić koji je u nedavnom razgovoru za Marcu izrazio želju za odlaskom iz Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Madridu mi je jako lijepo, ali želim biti prvotimac. Najviše od svega volim nogomet i biti na terenu," rekao je.

Kovačić je u Real stigao 2015. iz Intera za 30 milijuna eura, ali se pored Luke Modrića, Tonija Korosa i Casemira nije uspio probiti do pozicije standardnog člana prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 'Kraljevski klub' je u tri sezone upisao 109 nastupa i postigao tri gola osvojivši tri Lige prvaka i jedno prvenstvo. Nagađa se da bi se Kova mogao vratiti u Italiju gdje je dvije sezone nosio dres Intera, no žele ga i mnogi klubovi iz Premiershipa.

Duo napušta Inter

Ivan Perišić i Marcelo Brozović su i prošlog ljeta bili na izlaznim vratima Intera. No, čini se kako će ovoga ljeta definitivno napustiti 'Nerazzurre'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišića se povezivalo s Manchester Unitedom, a u zadnje vrijeme talijanski novinari ga guraju u Bayern. Brozović je u siječnju bio pred vratima Seville, no transfer se nije realizirao. Najrealnija opcija je neki od engleskih klubova koji su ga i ranije željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u Inter stigao 2015. iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a nagađa se kako će Talijani sada za njega tražiti barem dvostruko više. Brozović je na San Siro stigao iz Dinama 2015. za oko osam milijuna eura. Inter bi na njemu mogao zaraditi barem tri puta više.

Ni Modrić nije siguran

Postoji i mogućnost da ovoga ljeta klub promineni i Luka Modrić. Hrvatski kapetan u Rusiji igra fantastično i ne čudi što ga brojni europski velikani žele u svojim redovima. Španjolski mediji pišu kako je na Santiago Bernabeu stigla ponuda iz Bayerna kojeg je nedavno preuzeo bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka će uskoro imati 33 godine i nije nemoguće da potpiše posljednji veliki ugovor s nekim od europskih teškaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Mario je "vruća roba"

Posljednjih se mjeseci nagađa kako će ovoga ljeta Marijo Mandžukić napustiti redove talijanskog prvaka Juventusa čiji je član od 2015. godine kada je 19 milijuna stigao iz Atletico Madrida.

Za usluge 'Super-Marija' interes je pokazalo niz klubova, a financijski su svakako najprivlačnije ponuda iz Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazak hrvatskog napadača na kraju sezone je gotova stvar. Čak i to što je kod trenera Allegrija bio jedan od ključnih igrača neće ništa promijeniti," objavili su nedavno talijanski mediji.

Mandžukić je navodno dobio ponude tri bogata kineska kluba, koji mu nude po 15 milijuna eura po sezoni čime bi postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš u povijesti. Zaradio bi i Juve jer Mandžukića važe ugovor do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj gotovo sigurno Milanista

Milana Badelja već se duže vrijeme povezuje s Milanom, no navodno se u utrku za ovog 29-godišnjeg veznjaka uključila i Roma. Badelj je u Fiorentinu stigao 2014. i ovoga ljeta istekao mu je ugovor s 'Violama'.

"Dopustite mi da vam kažem samo HVALA, napisano najvećim slovima: HVALA, FIRENCO! Bilo je nezaboravnih trenutaka, i dobrih i loših, ali uvijek smo ih proživljavali zajedno i ponosan sam što sam bio dio vas," poručio je nedavno Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinića žele Premierligaši

Lovre Kalinić je imao odličnu sezonu u belgijskom Gentu, a sjajno je branio i protiv Islanda u susretu 3. kola skupine D. Kalinića su Englezi lovili i dok je branio za Hajduk. Tada je bio pred vratima Aston Ville no posao je propao. Sada je Gent navodno stiglo nekoliko zanimljivih ponuda. Prije svih iz Watforda i Newcastle Uniteda.

Car u Sevillu

Duje Ćaleta-Car je također imao sjajnu sezonu u austrijskom RB Salzburgu. Bio je stup obrane austrijskog prvaka koji je odlično igrao i u Europskoj ligi doguravši do polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije za njega su zainteresirani brojni njemački klubovi, a sada su se u utrku uključili Sevilla i Lazio. Spominje se iznos od 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca u Firencu

U novom klubu bi mogao završiti i Marko Pjaca, a sve se glasnije spominje ime Fiorentine.

Pjaca je u ljeto 2016. napustio Dinamo preselivši u Juventus, a njegov uspon u redovima torinske 'Stare dame' prekinula je teška ozljeda koljena. Nakon višemjesečnog oporavka, Pjaca je posuđen Schalkeu, ali se u Bundesligi nije previše naigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada mu slijedi povratak u Juventus i mali izgledi za ulazak u prvu momčad, pa je promjena kluba ili posudba realna opcija.

Bradariću možda i zadnja šansa

Vrlo je izgledno kako će klub promijeniti i veznjak Rijeke Filip Bradarić. Lista klubova koji ga žele je poduža, spominju se Talijani, Englezi, Portugalci. Navodno je najbliži portugalskoj Bragi koja nudi oko šest milijuna eura.

Werder želi Livakovića

Za jedinog hrvatskog igrača koji je na SP-u u Rusiji, a još nije upisao niti minute na prvenstvu, Dominika Livakovića veliki interes je pokazalo nekoliko njemačkih klubova, a najglasnije se spominje Werder Bremen.

Prema podacima s transfermarkta, 23-godišnji vratar Dinama je procijenjen na 1.5 milijuna eura, no 'Modri' ga sasvim sigurni ne bi pustili za takvu 'siću'.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo