HRVATI NA NASLOVNICI PRESTIŽNOG LISTA: / Sprema se razmjena između Barce i Juvea, Mandžo i Raketa u glavnim ulogama?

Image
Foto: Screenshot

Ljetni prijelazni rok završava 2. rujna, a približavanjem istog pojavljuju se sve luđe kombinacije

21.8.2019.
9:17
Screenshot
VOYO logo

Na pomolu je veliki posao između Barcelone i Juventusa. Tako bi se moglo zaključiti po onome što se zadnja dva dana piše u talijanskim i španjolskim medijima. Marca je u utorak objavila da bi IvanRakitić mogao preseliti u Juventus, dok bi u suprotnom smjeru trebao EmreCan.

Taj transfer bi mogao utjecati i na budućnost Marija Mandžukića, navela je Marca, a dan kasnije talijanski Tuttosport pojasnio je kako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Miranda seli u Torino

Naime, Mandžukić bi trebao završiti na Camp Nou, dok bi u Torino preselio JuanMiranda. Tuttosport je ovo predstavio kao skoro gotovu stvar.

Isto je i u slučaju Rakitić-Can. Međutim, ne treba zaboraviti kako je Vatreni u više navrata izjavio da ne želi napustiti Barcelonu. Mundo Deportivo pak navodi da Emre Can nije tip igrača koji bi odgovarao Barci te da pokriva samo jednu poziciju u veznom redu i to onu koja je krcata igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je, pak, postao višak u Juventusu dolaskom Maurizija Sarrija. Bio je na pragu Manchester Uniteda i Bayerna, ali se na kraju niti jedan od ta dva posla nije realizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo