HRVAT ŽELI SRUŠITI BARÇU: / 'Messi čuva moj dres? Nisam to znao. On je moj uzor, najbolji nogometaš u povijesti'

Image
Foto: AFP, DESIREE MARTIN

Nogometaši Barcelone još se uvijek nadaju da u završnicišpanjolskog prvenstva mogu prestići Real Madrid i obraniti naslov.

11.5.2017.
9:27
AFP, DESIREE MARTIN
VOYO logo

Ove nedjelje put ih vodi na Gran Canariju gdje će ih dočekati neugodni Las Palmas koji ne gubi često pred svojim navijačima. A u dresu domaćih 'dobrodošlicu' će nekadašnjim suigračima prirediti naš Alen Halilović koji je bio član Barcelone od 2014. do 2016. godine, ali je uglavnom igrao za B momčad i na posudbi u Sportingu. Iako Kataloncima želi sve najbolje, nada se da ovaj vikend neće slaviti.

'Ako zabijem, neću slaviti'

"Imam puno prijatelja u Barceloni i želio bih da osvoji ligu, ali takav je život. Barça će morati čekati Realove poraze jer mi želimo odigrati dobru utakmicu i pobjedom se oprostiti od svojih navijača za ovu sezonu", naglasio je u razgovoru za Mundo Deportivo Halilović koji neće slaviti ako zabije gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam puno poštovanja prema Barceloni, njezinim igračima i svima u klubu. Ako zabijem, neću slaviti, ali liga ima 38 kola i neću ja biti kriv ako Barcelona ostane bez naslova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Halilović kako se redovito čuje s Barceloninim veznjakom Ivanom Rakitićem, baš kao i s 'realovcima' Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Sva trojica su mu preporučila da ove zime napusti HSV i dođe u Las Palmas u kojem je zadovoljan minutažom i svojim igrama. U pola sezone u Njemačkoj nije se naigrao.

"Krenuo sam dobro, pogotkom u Kupu,, ali nakon promjene trenera više nisam igrao. Šteta jer je iza mene bila dobra sezona u Gijonu. U Njemačkoj nisam imao kontinuitet i zato sam se odlučio za Las Palmas što je bio dobar izbor jer igramo napadački, s puno posjeda lopte i stvaramo prilike. Za mladog igrača je to idealno", istaknuo je 20-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Povratak u Barçu? Nikad se ne zna'

Povratak u Barcelonu nije otpisao.

"Nikad se ne zna, ali jasno je da moram odraditi dvije dobre sezone. Kad sam došao u Barcelonu, bio sam jako mlad, imao sam samo 18 godina i nakon sezone u B momčadi došao sam u ekipu koja je osvojila sve u sezoni 2014-15. Bilo je teško doći do minuta pored Messija, Neymara, Suareza, Inieste..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da u svojoj bogatoj kolekciji dresova Messi ima i jedan Alenov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da? Nisam to znao. Kad su Hrvatska i Argentina 2014. igrale prijateljsku utakmicu, tražio sam ga da mijenjamo dresove. On je moj uzor, najbolji nogometaš u povijesti", zaključio je Halilović.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo