A POGLEDAJTE KAKO JE IGRAO / Kako su to mogli napraviti našem Robiju: Hrvat, Srbin i Bosanac na listi najgorih pojačanja Real Madrida ikad

Image
Foto: Screenshot

Nakon odlaska u Real Madrid krenuli su njegovi problemi s ozljedama pa nikada nije pokazao ono što ga je krasilo u dresu Zvezde

18.6.2022.
20:49
Screenshot
VOYO logo

S obzirom na to da je srpski napadač Luka Jović sve bliže izlaznim vratima Real Madrida, Goal je napravio listu najgorih pojačanja u klupskoj povijesti. Zanimljivo, tamo se nalaze po jedan Hrvat, Srbin i Bosanac.

Elvir Baljić

"John Toshack bio je impresioniran Bosancem tijekom njegovog vremena u Turskoj te je uvjerio Real Madrid da plati ogromnu svotu za napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baljić je ozlijedio koljeno nedugo nakon dolaska, ali ni poslije oporavka nije se snašao te je nakon samo jedne sezone i jednog gola u La Ligi vraćen u Fenerbahče na posudbu.

"Ne boli me vidjeti da me mediji navode među Realovim najvećim neuspjesima, ne vidim sebe tako." Navijači kluba neće se složiti", piše Goal o bivšem reprezentativcu BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Prosinečki

"Očekivale su se velike stvari od jednog od najvećih talenata ikad s Balkana, nadarenog veznjaka koji je pomogao Crvenoj zvezdi da osvoji Ligu prvaka.

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Vrhunac njegove trogodišnje karijere u Real Madridu bio je pogodak protiv Barcelone u El Clasicu, a čak je i to zasjenjeno činjenicom da je 1995. prešao na Camp Nou. To što je i ondje propao nije bila utjeha frustriranim obožavateljima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Jović

"U sezoni 2018/19. Jović je izgledao kao sljedeća velika europska napadačka zvijezda. Za Frankfurt je zabio deset golova u 14 utakmica Europske lige, a oduševio je i u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je uvjerilo Real Madrid da plati preveliku svotu za njega, a on je doprinio sa samo tri gola u 51 utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih na listi se nalaze: Nicolas Anelka, Antonio Cassano, Danilo, Royston Drenthe, Julien Faubert, Thomas Gravesen, Kaka, Pedro Leon, Walter Samuel, Javier Saviola, Jonathan Woodgate, Brahim Diaz i Eden Hazard.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo