HRT IZGUBIO PRAVA NA SVE UTAKMICE VATRENIH: / Ovo je totalni krah javne televizije što se tiče reprezentacije

Ovo je totalni krah javne televizije što se tiče najpraćenije i najpopularnije hrvatske nacionalne sportske selekcije

14.6.2018.
23:13
PIXSELL

Sportklub se na svojoj stranici pohvalio kako od ove jeseni postaje ekskluzivni partner za prijenos svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, što uključuje Europsko prvenstvo 2020., kao i kvalifikacije za isto, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. te novo reprezentativno natjecanje - Ligu nacija.

HRT je, pak, ranije izgubio prava na kvalifikacije Europskog prvenstva, Europsko prvenstvo i Ligu nacija, a sada je ostao i bez kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Ovo je totalni krah javne televizije što se tiče najpraćenije i najpopularnije hrvatske nacionalne sportske selekcije...

TRI PARA MIRE PARA: Od danas svaki dan na Net.hr-u najbolji kladioničarski savjeti i tipovi, iz pera poznatog spisatelja

HRT se u studenom, kad je ostao bez paketa za Europsko prvenstvo, oglasio priopćenjem u kojem je naveo da je nudio 20 posto veći iznos nego za prošli Euro, ali da je UEFA prava prijenosa za bivšu Jugoslaviju prodala regionalnoj kabelskoj televiziji.

"Ovom prilikom predstavljen je veliki projekt Sportkluba koji od jeseni postaje ekskluzivni partner za prijenose svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Ovo uključuje Euro 2020 kao i kvalifikacije za taj turnir, zatim kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022 te vrlo atraktivni novi europski format natjecanja nazvan Liga nacija", javlja Sportklub.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali