Povratak legende / Hrabra odluka izbornika: Prosinečki u reprezentaciju vraća 33-godišnjeg miljenika Torcide

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik BiH Robert Prosinečki u "pakeru" slovenskih Domžala vidi pojačanje za susret Lige nacija protiv Austrije

14.11.2018.
11:11
PIXSELL
VOYO logo

Iako je nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu 2014. godine odlučio otići u reprezentativnu mirovinu, Senijad Ibričić mogao bi ponovo zaigrati za Bosnu i Hercegovinu, piše portal Sport.ba.

Izbornik BiH Robert Prosinečki u "pakeru" slovenskih Domžala vidi pojačanje za susret Lige nacija protiv Austrije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nitko mu ne može zamjeriti. Ibričić ima 33 godine, no prošle sezone proglašen je najboljim igračem slovenske lige. Ove je sezone nastavio s dobrim igrama. U 21 utakmici postigao je sedam pogodaka i upisao četiri asistencije.

Najbolje dane ipak je proveo u splitskom Hajduku u kojem se zadržao tri sezone. Zabio je za splitske Bile 40 golova, a neki od njih zauvijek su ostali u srcima Torcide.
Nakon Hajduka više nije mogao pronaći sreću. Lutao je po Turskoj, Rusiji, Iranu i Makedoniji, no nikako nije mogao ponoviti igre kojima je na Poljudu izazivao ovacije s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Robert Prosinečki došao je na klupu Bosne i Hercegovine početkom ove godine i upisao je s njima samo jedan poraz, i to u prijateljskoj utakmici protiv Meksika. S Austrijom igraju u četvrtak od 20:45, a dosad u Ligi nacija imaju tri pobjede u tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo