HRABAR POTEZ ZVIJEZDE REALA: / Odbio Kovača, Liverpool i još osam klubova da bi s klupe gledao Ronalda i Benzemu

Image

Real Madrid bio je miran tijekom siječanjskog prijelaznog roka jer imaju zabranu dovođenja pojačanja. Ona im vrijedi do ljeta kada će Florentino Perez zasigurno krenuti u ofanzivu.

1.2.2017.
12:54
VOYO logo

Jedini posao koji su obavili u Madridu je bilo slanje Lucasa Silve na posudbu u Cruzeiro. Još je jedan mladi igrač kraljevskog kluba imao priliku usrećiti se u nekoj drugoj sredini, ali ja odlučio ostati u društvu Ronalda, Benzeme, Balea i ostalih.

Riječ je o napadaču Marianu. Pokazao je on svojim odbijanjem deset klubova kako će radije grijati klupu u redovima europskih prvaka nego dalje razvijati svoj talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše As na posudbi se ga između ostalih željeli i španjolski prvoligaši Alaves, Betis, Laganes, Sporting i Malaga. Međutim očito to nisu klubovi u skladu s njegovom ambicijama.

Ali Liverpool svakako jeste, pa stoga čudi da je odbio otići na posudbu u redove engleskog velikana. Mogao je Mariano i u Njemačku. Prema As-u Eintacht Nike Kovača raspitivao se za njega, dok ostali klubovi nisu otkriveni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je procjena je njegovis savjetnika da mu je očito bolje ostati na klupi Reala jer će zbog toga na ljeto imati jače pregovaračke pozicije prije nego što se odluči o daljnjem koracima na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariano je ove sezona odigrao ukupno 223 minute, ali je u tom periodu uspio utrpati pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo