HOROR U ENGLESKOJ, BIVŠEG IGRAČA LIVERPOOLA IZBOLI NOŽEM: / Priredili mu sačekušu ispred kuće i teško ga ranili

Image
Foto: Profimedia

Bio u posjetu porodici u liverpulskoj četvrti Toxteth, a prilikom izlaska iz kuće upao je u takozvanu sačekušu

30.6.2020.
9:35
Profimedia
VOYO logo

Bivši igrač Liverpoola, a danas član Derby Countyja, Andre Wisdom, napadnut je nožem i opljačkan ispred kuće svog rođaka u Liverpoolu, javljaju to engleski mediji .

Wisdom je bio u posjetu porodici u liverpulskoj četvrti Toxteth, a prilikom izlaska iz kuće upao je u takozvanu sačekušu pljačkaša koji su ga ispred njegova vozila zaskočili, izboli nožem i opljačkali. Wisdom je hitno prebačen u bolnicu i srećom je u stabilnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

single club/league/player publications/services.

Andre Wisdom of Derby County. Bristol City v Derby County, EFL Sky Bet Championship, Football, Ashton Gate Stadium, Bristol, UK - 12 Feb 2020,Image: 498232602, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Iz kluba su poručili kako je njihov branič bio žrtva ničim izazvanog napada i pljačke, ali ne navode u kakvom je Wisdom zaista stanju i jesu li ozljede teške.

"Policija Merseysidea istražuje napad, a klub čini sve da bude uz Andrea i njegovu obitelj. Kako je obitelji sada najpotrebniji mir ne treba očekivati daljnje obavijesti za javnost, izuzev onih policijskih i eventualno liječničkih", kazali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo