HOĆE LI SE MOURINHO SUTRA KOCKATI? / Englezi tiho zazivaju Kanea i Allija; 'Morao bi shvatiti kakva je prijetnja Dinamo'

Image
Image

Tko će zaigrati protiv Dinama sutra u Londonu?

10.3.2021.
11:53
VOYO logo

Nogometaše Dinama u četvrtak u Londonu očekuje prvi susret osmine finala Europske lige protiv Tottenhama. Jasno kako su Spursi predvođeni slavnim Joseom Mourinhom favoriti, ali nešto se ipak u ovom dvoboju pita, odnosno pitat će se i Dinamo koji je oduševio u dosadašnjem dijelu sezone.

Image
MLADI DINAMOVAC ZBOG TOTTENHAMA POD POVEĆALOM ENGLESKIH MEDIJA: /

'Nikada ne bih mogao igrati za njih'

Dvije moguće postave Spursa protiv Dinama sutra u Londonu

Engleski mediji dan prije utakmice dosta sramežljivo pišu o ovom dvoboju. Football London javlja kako bi, prema njima, protiv Dinama ove dvije postave mogle zaigrati. Engleski mediji vole pisati, špekulirati, zazivati i tražiti postave za utakmice. Prema njima, ove dvije su moguće, vrijedi vidjeti tko će na kraju i zaigrati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lloris; Doherty, Sanchez, Dier, Davies; Sissoko, Ndombele; Lamela, Alli, Lucas; Kane.

Lloris; Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon; Sissoko, Ndombele; Lamela, Alli, Bergwijn; Vinicius

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nadolazećeg vikenda Spursi igraju derbi Premier lige protiv Arsenala, Mourinho će protiv Dinama vjerojatno odmarati neke igrače. Englezi ističu i kako su Spursi slavili u posljednje četiri utakmice u natjecanju i kako će Dinamo biti oprezan prema momčadi Josea Murinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na užurbani raspored Spursa u kojem igraju svakih nekoliko dana praktički, glavni trener će tu i tamo napraviti nekoliko izmjena uoči derbija sjevernog Londona protiv Arsenala koji dolazi u nedjelju popodne.

Arsenal je Spursima bitnija utakmica

To znači da bi igrači kao što su Toby Alderweireld, Pierre-Emile Hojbjerg, Son Heung-min i Harry Kane svi mogli završiti na klupi kako bi bili u formi za kratko ali žestoko klupski gledamo putovanje preko sjevernog Londona do Emirata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho mora izvagati prijetnju zagrebačkog Dinama, koja je značajnija nego što bi mnogi mogli shvatiti, s potrebom da nekim igračima pruži odmor prije derbija sjevernog Londona", navodi se u tekstu Football Londona.

Image
Image

Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho during the Premier League match at Craven Cottage, London. Picture date: Thursday March 4, 2021.,Image: 595207981, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Šef Spursa već je rekao da će Pierre-Emile Hojbjerg "doći na red" na klupu u četvrtak navečer, dok se Tanguy Ndombele odmorao protiv Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho na raspolaganju ima jaka imena

Giovani Lo Celso mogao bi se vratiti u konkurenciju, ali će vjerojatno biti na klupi ako bude spreman. Gareth Bale mogao bi biti vraćen na klupu zajedno s njim kako bi ga odmorio. Rijetka prilika Stevena Bergwijna bit će da Joseu Mourinhu dokaže da on može, uoči Arsenalovog okršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dele Alli i Eric Dier mogli bi se vratiti u momčad, ali Mourinho će možda morati birati između Moussa Sissoka i Harryja Winksa, koji su počeli u nedjelju, kako bi se upario s Ndombeleom.

Dinamo ima pedigre i reputaciju

Serge Aurier osjeća određenu nelagodu u mišiću potkoljenice, a hoće li igrati u četvrtak ili nedjelju, morat će se odlučiti još. Mourinho mora odlučiti koliko će promjena napraviti u momčadi koja je pobijedila protiv Palacea. Zamah je važan, ali on ne može previše odgurnuti svoje igrače s njihovom spremnošću. Morat će procijeniti, izvagati hoće li se kockasti s Dinamom, momčadi koju službena stranica EL navodi kao ona koja je u naletu, koja je nezgodna i koja ima 6 uzastopnih pobjeda u natjecanju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo iz Zagreba posljednji je preostali hrvatski predstavnik u Europi. Uživali su u vrhunskoj jeseni u UEFA-inoj Europskoj ligi, prolazeći bez poraza kroz K skupinu jer su odnijeli, uzeli 14 bodova da bi završili prvi ispred Wolfsberga, Feyenoorda i CSKA Moskve. Potom su u osmini finala ispratili još jednu rusku momčad pobijedivši Krasnodar s 3: 2 u Rusiji i 1: 0 kod kuće", navodi se u najavi službene stranice Europske lige. No, Tottenham je dosad pobijedio svih 4 utakmice kod kuće protiv hrvatskih predstavnika u povijesti.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo