HOĆE LI MU NAVIJAČI I OVO ZAMJERITI? / Iznenadit će vas tko je Niki Kovaču možda i najbolji napadač svijeta

Image
Foto: Profimedia, AFP

"Senzacionalan je, može baš sve. Čvrst je i dobar u igri glavom"

1.10.2019.
10:21
Profimedia, AFP
VOYO logo

Iako će u utorak navečer u drugom kolu Lige prvaka snage odmjeriti Manchester City i Dinamo, to nažalost neće biti najatraktivnija utakmica večeri jer u isto vrijeme igraju Tottenham i Bayern. Utakmica Nijemaca i Engleza svakako će plijeniti najviše pažnje kod šire publike koja prati Ligu prvaka, a prema predviđanjima kladionica Bayern je tu opak favorit. Također momčadi Nike Kovača daju se navjeće šanse za prvim mjestom u skupini u kojoj su još i autsajderi Crvena zvezda i Olympiakos.

Uoči utakmice u Engleskoj Niko Kovač je podijelio s javnosti svoje viđenje najopasnijeg igrača Tottenhama, napadača Harryja Kanea, a za njega je rekao kako ga smatra jednim od najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova kvaliteta u Premiershipu i Engleskoj govori sama za sebe. Senzacionalan je, može baš sve. Čvrst je i dobar u igri glavom. Nema toga što on ne može učiniti, on i Robert Lewandowski su vjerojatno u dva, tri ili četiri najbolja napadača na svijetu", rekao je Kovač.

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Profimedia, Shutterstock Editorial

Nadalje je nastavio s komplimentima na račun ekipe Maurizija Pochettina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni imaju sjajnu momčad, navijače i stadion. Uživat ćemo u sutrašnjoj utakmici i želimo osvojiti bodove. Pokušat ćemo dominirati protiv njih i više od sat vremena. Svih 90 minuta neće biti moguće dominirati", kazao je Bayernov trener, a nadamo se da mu navijači neće zamjeriti ovo pretjerano komplimentiranje protivnika uoči tako važnog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo