HOĆE LI KOVAČIĆ PREŽIVJETI OVAJ URAGAN? / Chelsea zbog megatransfera rasprodaje čak sedmoricu igrača. S njim će biti nezaustavljivi

Image
Foto: PROFIMEDIA
Image
Foto: PROFIMEDIA

The Sun tvrdi kako je na listi za odstrijel za sada sedam igrača

24.12.2020.
14:29
PROFIMEDIA
VOYO logo

Iako su u ljetnom prijelaznom roku ove godine potrošili suludih 247 milijuna eura i to uglavnom na pojačanja u napadu, Chelsea izgleda nema namjeru stati s kupovinom.

Plan je, kako tvrde Sky Sports i The Sum da se sljedećeg ljeta ponovo radi velika rekonstrukcija momčadi i to kako bi se dovelo ponajboljeg mladog napadača današnjice Erlinga Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežanina se do sada spominjalo u kontekstu Real Madrida, Barcelone i Manchester Uniteda, ali sada je u priču umiješao i financijski jaki Chelsea. Međutim, da bi Haaland došao, svlačionica se mora pročistiti i neka će velika imena morati napustiti Stamford Bridge.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland reacts during the German first division Bundesliga football match Borussia Moenchengladbach v Borussia Dortmund in Moenchengladbach, western Germany on March 7, 2020., Image: 504368275, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia

Velika čistka

The Sun tvrdi kako je na listi za odstrijel za sada sedam igrača. Tu je Antonio Rudiger, pa onda i njegovi suigrači iz obrane, Marcos Alonso i Andreas Christensen. Zatim, Ross Barkley, koji je na posudbi u Evertonu te Victor Moses i Danny Drinkwater, koji već dugo nisu ni u kakvim planovima. Tvrde i kako će otpasti i Jorginho, koji je i dalje u kadru Franka Lamparda, ali za njega je sve manje mjesta. Nadamo se samo da će Mateo Kovačić preživjeti ovaj uragan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi još spomenuti kako Chelsea navodno razmišlja i o akviziciji Declana Ricea, defenzivnog veznjaka West Hama, koji ove sezone igra sjajno. Haaland im, s druge strane, neće biti jeftin jer ima klauzulu prema kojoj može napustiti klub za 75 milijuna eura, ali ona se aktivira tek 2022. godine. Ako ga netko, poput Chelseaja recimo, poželi dovesti 2021. godine morat će platiti znatno veću svotu, možda i dvostruko veću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo