HOĆE LI GA IKAD OSTAVITI NA MIRU? / Bivši Vatreni opet osvanuo na neslavnom popisu najgorih pojačanja svih vremena

Image
Foto: Profimedia

Popis je prepun slavnih i velikih imena, recimo, kada je Chelsea u pitanju, najgore pojačanje im je bio Fernando Torres

18.5.2020.
20:28
Profimedia
VOYO logo

Engleski se mediji ovih dana, u pauzi zbog koronavirusa, bave svim i svačim, a eto Daily Mail si je dao truda i analizirao tko su najgora pojačanja u povijesti njihove Premier lige.

Popis je prepun slavnih i velikih imena. Recimo, kada je Chelsea u pitanju, najgore pojačanje im je, prema Daily Mailu, bio Fernando Torres koji je stigao na Stamford za 50 milijuna eura. U Arsenalu to je Francis Jeffers koji iz Evertona stigao za osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Manchester Unitedu to je Alexis Sanchez koji je stigao u velikoj razmjeni za Henrikha Mkhitaryana. Kod Cityja je najgore pojačanje bio sada već zaboravljeni Wilfired Bony koji je stigao iz Swanseaja za 25 milijuna eura.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

April 9, 2016 - Brugge, BELGIUM - Bosko Balaban is seen at the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAA Gent, in Brugge, Saturday 09 April 2016, on day 2 of the Play-off 1 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO JASPER JACOBS, Image: 281006064, License: Rights-managed, Restrictions: * Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Jasper Jacobs / Zuma Press / Profimedia

Među najgorima i Vatreni

Kod Liverpoola je neslavnu titulu odnio El Hadji Diouf, koji je stigao iz Lensa za deset milijuna eura. Kod Evertona je najgore pojačanje Davy Klaassen, a platili su ga gotovo 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamovo najgore pojačanje je Roberto Soldado, koji je plaćen 26 milijua funti, a Newcaslteov omraženi je Micheal Owen. Svakako vrijedi spomenuti kako su navijači Aston Ville izglasali bivšeg hrvatskog reprezentativca Boška Balabana, koji je u birmingemski klub stigao za šest milijuna funti.

Ostala najgora pojačanja: Jordan Ibe (Bournemouth), Jurgen Locadia (Brighton), Ben Gibson (Burnley), Alexander Sorloth (Crystal Palace), Ade Akinbiyi (Leicester), Ricky van Wolfswinkel (Norwich), Geoff Horsfield (Sheffield), Dani Osvaldo (Southampton), Stebe Kabba (Watford), Benni McCarthy (West Ham), Roger Johnson (Wolverhampton).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo