KUHA SE NEŠTO VELIKO / Hoće li Brozović zaista ostvariti senzacionalan transfer? Evo kako su čelnici Intera reagirali na pokušaj 'krađe' Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Navodno je španjolski velikan ponudio ugovor našem Marcelu Brozoviću, koji još uvijek nije produljio ugovor s Interom

3.2.2022.
19:57
Profimedia
VOYO logo

Iako je u prilično lošoj financijskoj situaciji, Barcelona je ove zime dovela čak trojicu novih igrača. Na Camp Nou stigli su Ferran Torres za 50-ak milijuna eura, Adama Traore na posudbu te Pierre Aubameyang besplatno, dok je Coutinho otišao iz katalonskog kluba.

A talijanski mediji prenose kako su na radaru imali još jednog igrača, kojeg bi ovo ljeto voljeli vidjeti na Camp Nou i to također - besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je španjolski velikan ponudio ugovor našem Marcelu Brozoviću, koji još uvijek nije produljio ugovor s Interom. Barcelona bi ovog ljeta voljela vidjeti Brozovića u svojim redovima, a navodno su spremni ponuditi i sjajnu plaću.

U više navrata pisalo se kako Brozović želi veću plaću za ostanak u Interu, točnije oko sedam milijuna eura, dok je milanski kub spreman ponuditi dva milijuna manje. Barcelona je navodno spremna dati Brozoviću čak osam milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Reakcija čelnika Intera

Talijani prenose kako bi se to moglo ostvariti jer se očekuje kako će Barcelona prodati još nekoliko igrača i tako osloboditi prostora za Brozovića. Ono što ih posebno privlači je činjenica da bi hrvatskog veznjaka doveli besplatno.

Međutim, talijanski mediji su prenijeli poruku čelnika Intera, nakon što se pročulo da Brozović možda ide u Barcelonu i oni pak uvjeravaju da će Vatreni potpisati novi ugovor s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broz je u Inter stigao prije sedam godina, kada je milanski klub platio osam milijuna eura Dinamu. Od tada je postao jedan od najvažnijih igrača i standardni prvotimac. Skupio je 271 nastup u crno-plavom dresu te je pritom postigao 26 pogodaka i podijelio 35 asistencija. Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo