HOĆE LI BAYERN DATI TOLIKO ZA PERIŠIĆA? / Inter izvjesio novu cijenu za Perišića. Pitanje je isplati li se to Bavarcima

Image
Foto: Profimedia

U Bayernu se navodno još uvijek premišljaju bi li zadržali Hrvata

20.3.2020.
10:52
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, još uvijek ima podosta neizvjesnu budućnost. U Interu ga Antonio Conte više ne treba, a u Bayernu se navodno još uvijek premišljaju bi li zadržali Hrvata i sljedeće sezone, odnosno, bi li otkupili njegov ugovor.

Perišić je na jednogodišnjoj posudbi u Munchenu iz Intera, a kako je imao relativno dobru sezonu, sve do ozljede zbog koje je izbivao posljednje vrijeme, Bayern bi ga mogao otkupiti. Samo, problem im je predstavljala odšteta koju ja Inter tražio. Bavarci ne žele dati 20 milijuna eura za Perišića, jer je ionako alternativa za Kingsleyja Komana i već je zagazio u 32. godinu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

September 18, 2019, Munich, Germany: Ivan Perisic from Bayern reacts during the UEFA Champions League group B match between Bayern and Crvena Zvezda at Allianz Arena in Munich., Image: 471666081, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

No, Gazzetta dello Sport tvrdi kako su u Interu spremni spustiti inicijalnu cijenu na 15 milijuna i tako olakšati cijeli posao. Bayernu bi to mogla biti prihvatljiva cijena jer Perišić je i dalje u vrlo dobroj formi i svakako može pridonjeti, ako ničime onda svojim bogatim iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo