S RADOM POČINJE NOVA TELEVIZIJA: / Evo što će vam svakodnevno donositi Mila Horvat i Ivan Blažičko

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Prijenosom utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa u futsalu, na 407. kanalu MAXtv-a, u petak će s radom započeti Hrvatska nogometna televizija (HNTV).

21.4.2016.
16:00
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Iako je HNTV i prije službenog početka emitiranja programa u utorak, 19. travnja, već uspješno realizirala prijenos prijateljske nogometne utakmice iz Koprivnice u kojoj je U-19 reprezentacija Hrvatske sa 3-0 pobijedila vršnjake iz Katara, a i danas će prijenosom druge prijateljske utakmice istih suparnika još jednom testirati kapacitete izravnih prijenosa, službeni početak emitiranja programa bit će u petak u 14 sati.

Prisjećanje na utakmicu protiv SAD-a

Uz prisjećanje na prvu utakmicu hrvatske reprezentacije, onu protiv Sjedinjenih Država iz 1990., posebnu emisiju "45. minuta" koja će svakog tjedna najavljivati događaje za vikend, odmah počinju i izravni prijenosi. HNTV će pokrivati finalni turnir nogometnog kupa u futsalu kojemu je organizator zagrebački MNK Nacional. U četvrtfinalu se sastaju: MNK Kijevo – MNK Novo Vrijeme (15), MNK Uspinjača – MNK Porto Tolero (17), MNK Nacional – MNK Osijek Kelme (19) te MNK Split Tommy – MNK Futsal Dinamo (21). Utakmice u 17, 19 i 21 izravno će prenositi HNTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Blažičko i Mila Horvat

Polufinalni dvoboji na rasporedu su u subotu, 23. travnja, u 19 i 21 sat, dok će finale biti odigrano u nedjelju, 24. travnja, s početkom u 21 sat i svi će ti susreti biti prenošeni na HNTV. Također, od ovog vikenda kreću i prijenosi 2. HNL. U subotu u 17 sati iz Vinkovaca derbi Cibalia – Dinamo II, a u nedjelju bitka za opstanak iz Sigeta – Hrvatski dragovoljac – Segesta.

Na čelu projekta HNTV-a poznati je sportski novinar, urednik i TV komentator Ivan Blažičko koji je novinarsku karijeru započeo na HTV-u, a radio je i na Novoj TV. S Blažičkom će za HNTV raditi i popularna sportska novinarka Mila Horvat koja je početkom ove godine nakon 13 godina napustila HRT, a tu su i mlade snage, poput Ivana Stipčića koji će komentirati utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo