DALMATINSKI FINALE NA KVARNERU / HNS se oglasio o finalu Kupa na Rujevici: Poznata cijena ulaznica, ali i koliko ih je koji klub dobio

Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja

17.4.2023.
15:15
Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Održan je sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza s delegacijama klubova finalista Kupa, Šibenika i Hajduka na kojem je donesena odluka o raspodjeli ulaznica. Osim predstavnika dvaju klubova, prisutni su bili i predstavnici Rijeke kao domaćina utakmice koje su pozdravili predsjednik Povjerenstva za SuperSport Hrvatski kup Davor Ivić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer, priopćio je HNS.

Image
NISU SE NADALI /

Neočekivana situacija u Šibeniku: Na korak su do igranja u Europi, imaju priliku za povijest no izgleda kako ništa neće biti od toga

"Čestitam finalistima na plasmanu u finale koje je kruna naše klupske sezone. Pripremit ćemo sve tako i bude, a vjerujem da će i momčadi svojom igrom, angažmanom i ponašanjem uveličati tu predstavu. Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini", poručio je izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Match managerica utakmice, Helena Puškar, predstavila je klubovima detalje organizacije finalne utakmice koja će biti održana 24. svibnja na stadionu HNK Rijeka. Klubovi su, između ostaloga, upoznati s rasporedom aktivnosti oba finalista, marketinškim i medijskim obvezama te logističkim informacijama.

Na sastanku je također predstavljena raspodjela sektora predviđenih za navijače klubova finalista. Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici. Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine bit će 20 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba kluba će također imati dostupna po jedan sektor na zapadnoj tribini, a cijena ulaznica za te sektore iznosit će 25 eura.

Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se izravno putem klubova, a prodaju i distribuciju ostalih ulaznica organizirat će Hrvatski nogometni savez. Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja, a HNS i klubovi finalisti pravovremeno će objaviti detaljne informacije o načinu i vremenu prodaje ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo