HNS PREKO NOĆI DONIO DRASTIČNU ODLUKU: / Za iduću utakmicu Osijeka došlo do nagle promjene

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pajač je imao nekoliko izuzetno loših odluka, isključio je igrača Osijeka zbog nepostojećeg prekršaja i dao je penal Rijeci

2.6.2020.
10:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju Osijek gostuje kod Lokomotive u 27. kolu HNL-a i to je za oba kluba jedna od ključnih utakmica u borbi za europske pozicije, a tu utakmicu trebao je suditi upravo Igor Pajač, kojeg je osječki tabor etiketirao kao glavnog krivca za poraz Bijelo-plavih i sigurno nije osoba koju Osijekovi navijači, kao i igrači, žele vidjeti na terenu.

Pajač je imao nekoliko izuzetno loših odluka, isključio je igrača Osijeka zbog nepostojećeg prekršaja i dao je penal Rijeci, iako nije bilo kontakta za kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HNS je već unaprijed delegirao Pajača za tu utakmicu i nije se vjerovalo da će promijeniti, ali eto dogodio se preokret. Čini se da je pritisak Osijeka i medija koji su istaknuli da je Pajač arbitar na spomenutoj utakmici, urodio plodom.

Naime, nedjeljni susret između Osijeka i Lokomotive, kako stoji na službenim stranicama HNS-a, na kraju će ipak suditi Ivan Bebek, dok Pajaču nije dodijeljena niti jedna utakmica 27. kola Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo