HNS POČETKOM TJEDNA DONOSI VAŽNU ODLUKU: / Tu se ne smije pogriješiti, reakcija mora biti promptna i ispravna

Image
Foto: PIXSELL

Kratko će kod kuće boraviti dio predstavništva Hrvatskog nogometnog saveza koji je u petak u Moskvi prisustvovao ždrijebu Svjetskog nogometnog prvenstva.

3.12.2017.
11:08
PIXSELL
VOYO logo

"Vrlo teško je utvrditi je li neki kamp adekvatan, jer jedno je ono što vidiš u katalogu, a sasvim drugo kad si na licu mjesta. Hrvatski nogometni savez reagirao je promptno, poslao je već neke ljude od povjerenja da vide kakva je situacija. Oni su nas upozorili da stvari u kampovima nisu onakve kakve su na fotografijama", poručio je izvršni direktor krovne kuće hrvatskog nogometa Damir Vrbanović.

"Imamo jako dobrih kombinacija, sve smo dogovorili s FIFA-om. Zahvaljujući diplomaciji i dobrim relacijama s ljudima iz Kuće svjetskog nogometa, imamo priliku biti u kampovima koji će biti vrlo kvalitetni. FIFA nam je otvorila mogućnost biti u kampovima blizu destinacija gdje igramo, ponudila opcije", dodao je Vrbanović koji će u društvu team menadžerice Ive Olivari u ponedjeljak na put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva destinacija je Kalinjingrad u kojem će Vatreni igrati prva utakmicu Mundijala protiv Nigerije, a potom ih put vodi u Sankt Peterburg. Izvor javlja da bi odluka o kampu trebala 'pasti' u večernjim satima utorka budući da je u agendi puta povratak naznačen za srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo