promjene u savezu / HNS mijenja statut, Vrbanović ostaje u Savezu

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Vrbanović ostaje u HNS-u, a njegova nova funkcija zvat će se direktor Saveza, pišu Sportske

27.3.2019.
16:19
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

U hotelu DoubleTree by Hilton u četvrtak od 12 sati održat će se redovna Skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Osim standardnih tema, s naglaskom na usvajanju financijskog izvještaja, jedna od točaka će biti i kraj mandata izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću - nepravomoćno osuđenom dužnosniku na zbog izvlačenja novca iz GNK Dinamo Zagreb.

Kako prenose Sportske novosti, Skupština neće, kao do sada, izabrati izvršnog direktora nego će promijeniti Statut i ovlasti prenijeti na Izvršni odbor Saveza, koji će se sastati tijekom sljedećeg mjeseca (travanj).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjenom Statuta, revidirat će se i uvjeti za obnašanje funkcije izvršnog direktora, pa će tako sljedeći kandidati moći biti i osobe bez visoke stručne spreme. Kako piše isti izvor, Vrbanović neće ostati na funkciji izvršnog direktora koju je obnašao od srpnja 2012. godine, a prema njihovim informacijama iz HNS-a, tu funkciju bi trebao preuzeti Marijan Kustić. On trenutno obnaša dužnost direktora natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja.

Vrbanović ostaje u HNS-u, a njegova nova funkcija zvat će se direktor Saveza, pišu Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo