POČELA INTERNETSKA PRODAJA / HNS objavio uvjete pod kojima se može na utakmice Vatrenih u Larnaci i Gradskom vrtu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Počela internetska prodaja

28.9.2021.
15:55
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Internetska prodaja ulaznica za nadolazeće susrete kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Cipra i Slovačke započela je danas u 15 sati, obavijestio je HNS.

Image
TKO TEBE KAMENOM... /

HNS objavio Rebićevu fotografiju u hrvatskom dresu: Evo što su mu poručili

Image
TKO TEBE KAMENOM... /

HNS objavio Rebićevu fotografiju u hrvatskom dresu: Evo što su mu poručili

Hrvatska će, podsjetimo, igrati protiv Cipra u Larnaci 8. listopada s početkom u 20:45 po lokalnom vremenu, a ulaznice za taj susret moguće je kupiti po cijeni od 80 kuna isključivo na portalu za ulaznice. Nakon gostovanja na Cipru, slijedi domaći susret sa Slovačkom u Osijeku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odličnog rujanskog kvalifikacijskog dijela, najtežeg u lovu na SP, Vatreni u odličnom raspoloženju dočekuju ove dvije utakmice. Stoga, navijački puk također je u naletu. Poljud je odluševio, isto žele i Slavonci koji također žive za Hrvatsku. Isto kao i Splićani, isto kao i Dalmacija...

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni

"Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka. Rok za kupnju ulaznica je 1. listopada do podneva, odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica", navodi HNS i podsjeća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazak na stadion bit će omogućen isključivo onim navijačima koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu koja je izdana na temelju pune procijepljenosti ili preboljenja novog koronavirusa."

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovačke na stadionu Gradski vrt (11. listopada u 20:45 sati) organizirana je isključivo putem interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 150 kn
Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad: 200 kn
Istok: 120 kn
Jug: 90 kn 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo