zaključci redovne skupštine / HNS imenovao novog dopredsjednika, Vrbanović: 'Zakon o sportu je sramotan, ali ćemo ga se držati'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Čelnici HNS-a priopćili su financijsko stanje Saveza te obavijestili kako će novi dopredsjednik biti Marijan Kustić

7.3.2017.
14:36
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U zagrebačkom hotelu Westin u utorak je održana redovna skupština Hrvatskog nogometnog saveza. 

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni predsjednik Damir Vrbanović priopćili su kako je HNS prošlu godinu završio s pozitivnom bilancom od 6,4 milijuna kuna, pišu Sportske Novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je potvrđeno kako će umjesto Damira Miškovića, novi dopredsjednik biti Marijan Kustić, no Mišković ne odlazi u potpunosti iz saveza, već će ostati član Izvršnog odbora.

Damir Vrbanović osvrnuo se i na mišljenje Središnjeg državnog ureda za sport u kojem između ostalog stoji kako HNS mora poštovati Zakon o sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjereni smo da je tumačenje kakvo smo imali već neko vrijeme ispravno, ali ovakvim mišljenjem Središnjeg državnog ureda za sport stvari se mijenjaju. Ozbiljno smo promotrili taj dokument i pokrenut ćemo procedure te raditi kao što to nalaže Zakon o sportu. Ovaj zakon po nama ide na sramotu onih koji su ga donijeli, ali nije bilo niti će biti ikakve drame. U sportu se ništa bitno neće promijenit. Veseli nas što se ponovno formira Nacionalno vijeće za sport. Svima nam hitno treba što hitnija strategija za sport", zaključio je Vrbanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo