HNL IKONA STOVILA JE PRAVE 'UBOJICE DIVOVA': / 'Mene ne zanima gdje smo na ljestvici, nadam se da ćemo ovako nastaviti'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenčani su trenutno na šestom mjestu HNL ljestvice s dva boda manje od petoplasiranog Hajduka. Ako nastave igrati ovako, mogli bi lako ostaviti iza sebe dalmatinske rivale

9.2.2021.
20:14
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Možda i najveće pozitivno iznenađenje u HNL-u ove sezone je Šibenik. Na čelu s HNL ikonom Krunoslavom Rendulićem te novim vlasništvom klub sa Šubićevca bilježi jako dobre rezultate.

Na glasu su kao "ubojice divova", srušili su ove sezone Hajduk, Dinamo i Rijeku, a izgledaju kao da su spremni za napad na gornji dio HNL ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam kako smo odigrali proljeće, zadnje 4 utakmice smo neporaženi, igramo dobro, nadam se da ćemo tako nastaviti. Koliko bodova i gdje smo na tablici, to me ne zanima", rekao je trener Šibenika za RTL pa dodao:

"Za dobiti konkretno Dinamo treba se puno toga poklopiti, trebaš biti maksimalan, oni trebaju podbaciti, a to se dogodilo pa smo ih uspjeli iznenaditi. U Rijeci smo isto tako išli otvorenog garda, odigrali dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

30.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Sibenik. Juan Camilo Mesa Antueez, Emir Sahiti, Deni Juric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sjajan napadački tandem

Šibenik igra na krilima napadačkog tandema Sahiti-Jurić koji HNL divovima zadaju najveće brige.

"Ma ja ne dam nikom drugom da zabije gol. Šalim se, oni su plod igre cijele momčadi. Momčad uvijek izbaci nekoga, ovaj put s u njih dvojica, sutra će možda biti netko drugi. Oni su primarno i zaduženi za zabijanje i rade taj svoj posao odlično", kaže o njima trener Rendulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je lijep osjećaj, živim od golova, napadač sam, svaki gol mi je lip, pogotovo većim ekipama. Nema tu pretjerane motivacije, razgovor s obitelji mi je dovoljan da se motiviran za utakmicu", rekao je za RTL napadač Šibenika Deni Jurić.

O svojim je nastupima govorio i njegov partner u napadu Emir Sahiti, nekadašnji igrač Hajduka za kojeg bi sad Splićani dali sve da je ostao u njihovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam motiviran maksimalno, osjećao sam se predobro prije utakmice. Dobar je osjećaj kad zabiješ 4 gola u 3 utakmice, ali i najbitnije što sam sretan i što smo pobijedili", rekao je Sahiti.

Šibenčani su trenutno na šestom mjestu HNL ljestvice s dva boda manje od petoplasiranog Hajduka. Ako nastave igrati ovako, mogli bi lako ostaviti iza sebe dalmatinske rivale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo