HLADNA 'OSVETA' MOURINHA: / 'Special One' pripremio spačku svojim igračima

Image
Foto: Screenshot: Vine

Karizmatični trener Chelsea Jose Mourinho osim svojeg velikog trenerskog znanja posjeduje i dobar smisao za humor i zadirkivanje svojih 'vjernih' kritičara.

28.7.2015.
16:40
Screenshot: Vine
VOYO logo

Tako je uoči prijateljskog sraza s MSL momčadi Motreal Impact izveo svojevrsni team building nadopunjen velikom dozom humora, odnosno "sprdnje", na kritike nogometnih trenera i najčešće navijača rivalskih klubova, a sve s ciljem da malo prodrma i motivira svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kritike se odnose na njegov način igre, odnosno, igranje samo na kontre, oslanjajući se na obranu sa svih deset igrača ispred gola.

Terry i društvo glumili autobus

Kritičari su takav način Mourinhove taktike prozvali "parkiranje autobusa ispred svog gola". Mourinho se već nekoliko puta sarkastično osvrnuo na kritike kazavši kako je "Chelsea svima dosadan zato što je uvjerljivo najbolji". Ovoga puta, otišao je korak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/egLeLTKJZLV

Naime, Mourinho je došao na ideju da napravi lažni team. Pa je tako posložio stolice u formaciju u kojoj igra, postrojio igrače i članove stručnog stožera i kazao im da glume kako se voze u autobusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladna osveta

Pa su se tako John Terry gibali naprijed nazad, "vozeći" po krivinama i neravnom terenu, imitirajući zvukove, dok je Special One ispred njih stajao i uživio se u ulogu vozača autobusa.

I dok su igrači glumili umirajući od smijeha i pitajući se čemu sve ovo, pomoćni treneri zalili su ih hladnom kantom vode. Hladna osveta Mourinha došla je sa stilom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo