HLADAN TUŠ ZA ZIDANEA I REAL: / Čini se da se Madriđanima ipak neće ostvariti velika želja ovog ljeta

Image
Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Uspiju li ipak u planovima to će ih koštati preko 100 milijuna eura

9.4.2019.
19:11
AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Jedno od glavnih pitanja uoči prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Manchester Uniteda i Barcelone bilo je vezano za sudbinu Paula Pogbe. Kao što se tjednima piše Francuz je na meti Real Madrida. Sam je izjavio kako je san svakog igrača braniti boje Kraljevskog kluba, a uz to je naglasio kako je sada i Zidane tamo.

Legenda mu je na tome uzvratila komplimentima i riječima da je malo veznjaka poput njega na svijetu. To je upalilo alarm među fanovima Crvenih vragova, ali ih je barem privremeno umirio Ole Gunnar Solskjaer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje u Unitedu?

"Ne mogu niti zamisliti da ne igra za Manchester United iduće sezone. On je trenutačno naš igrač i to će nastaviti biti", poručio je norveški stručnjak u utorak.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's French midfielder Paul Pogba (L) vies with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Manchester United on August 8, 2017, at the Philip II Arena in Skopje. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP)

"On je kreator i to je njegov posao. Kada primi loptu mora je gurati prema naprijed, nadam se da će to u srijedu dobro raditi. Obje momčadi imaju opasne napadače, ali i vrhunske braniče. Znamo da se moramo dobro braniti kako bi imali šanse protiv njih", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lani je Barca imala 4-1 prednost, ali je izgubila na gostovanju kod Rome 3-0. Puno je čudnih rezultata u Ligi prvaka. Ništa neće biti odlučeno prije utakmice na Camp Nou", poručio je i otkrio kako Alexis Sanchez neće biti u konkurenciji za susret protiv bivšeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo