Hladan tuš: Švicarci razbili Dinamo!

Nakon što su osvojili treće mjesto na pripremnom turniru u Njemačkoj te upisali pobjedu i poraz (protiv Fortune D. i Bayera iz Leverkusena), Dinamovce je dočekao hladan tuš po dolasku u Tursku.

21.1.2014.
17:10
VOYO logo

Dinamovci su, doduše, cijeli ponedjeljak proveli na putu, navečer stigli u Belek, u utorak ujutro odradili trening, a u 15 sati već su imali zakazanu utakmicu protiv Züricha.

Sedmoplasirana momčad švicarske lige iskoristila je umor Zagrepčana i do vrha napunila njihovu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo je to i lošije završiti, ali Modri su našli snage da se vrate nakon što su u prvih pedesetak minuta gubili 0:3. U samo dvije minute (21. i 23.) Zürich je zabio dva gola, pa ne treba posebno napominjati da je obrana i ovoga puta bila slabiji dio zagrebačke momčadi. Izgledalo je sve to poprilično kaotično, a osim negativnog rezultata ozlijedio se i novopridošli Jeremy Taravel, stoper koji i dalje ne diše zajedno s ostatkom Dinamove momčadi.

Nasreću, stvar je donekle spasio mladi Robert Murić koji je izborio penal, a realizirao ga je Duje Čop. Isti igrač smanjio je na 3:2 nakon ubačaja Iva Pinte, ali Zürich je u završnici riješio sve dileme i na kraju slavio sa 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći i da je kapetan Dinama Joe Šimunić zaradio novo isključenje nakon velike gužve u kojoj je zamalo došlo do tučnjave igrača na travnjaku. Kod Švicaraca je isključen Chikhaoui koji je i zakuhao gužvu udarivši Limu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo