HIT PRVENSTVA MIJENJA KADAR: / Za strijelca ima desetak službenih ponuda, junak Kutije meta mnogih, stigao bivši igrač Hajduka

Image
Foto: PIXSELL

HNK Gorica hit je domaćeg prvenstva

3.1.2019.
16:30
PIXSELL
VOYO logo

Nakon 24 godine odsustva iz nacionalnog nogometnog prvenstva HNK Gorica vratila se 2018. među domaću elitu i napravila to u velikom stilu. U borbi za naslov najbolje hrvatske momčadi turopoljski klub trenutačno drži petu poziciju ljestvice, četiri boda udaljen od četvrtoplasirane Lokomotive i četiri od Hajduka koji je na šestom mjestu.

Potvrđen napadač

Uz službeni početak zimskog prijelaznog roka nogometaša, službeno je potvrđen i dolazak 20-godišnjeg nigerijskog napadača Godwina Udoha. Javljaju to Sportske novosti podsjećajući pritom i da je riječ o igraču koji se 2016. pokušavao probiti kroz drugu momčad Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Dabro i David Aršakjan, napadači su koji su već napustili klub u koji na probu stiže i 22-godišnji Senegalac Cherif Ndiaye.

Mogući odlasci

Poznato je da klub već u svojoj prvoj sezoni cilja visoki plasman na tablici, no upitno je s kime će ga pokušati ostvariti. Iyayi Atiemwen, strijelac sedam ligaških golova za Goricu, navodno je tražena roba čemu u prilog govori desetak službenih ponuda pristiglih u klub. Njegov odlazak bitno bi promijenio sliku momčadi, a hoće li do rastanka i doći odredit će visina ponuđenog za njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otići bi mogao i vratar Kristijan Kahlina, jedan od junaka kluba koji je osvojio malonogometni turnir Kutija šibica. I njegov ostanak ovisit će o težini ponude, navodi spomenuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo