HIT-MOMČAD PRVE HNL PRONAŠLA TRENERA: Escobar stiže na klubu Šibenika, a navijačima se možda neće svidjeti njegova objava o Torcidi

Image

Klub nije posegnuo za novim trenerom u Prvoj HNL, nije čak niti u Europi

29.3.2021.
14:40
VOYO logo

Prije manje od tjedan dana Šibenik je neočekivano uručio otkaz treneru Krunoslavu Renduliću. Rendulić je zaredao ponešto loših rezultata, a čak niti to što je praktički ostvario cilj i održavao je Šibenik izvan zone ispadanja, nije spriječilo nove klupske kolumbijske vlasnike da mu uruče otkazi to kako je rekao, SMS porukom.

Klub nije posegnuo za novim trenerom u Prvoj HNL, nije čak niti u Europi... Novi trener stiže iz dalekog kolumbijskog kluba America de Calija. Riječ je o španjolskom stručnjaku zanimljiva prezimena, Sergiju Escobaru Cabusu, javlja tako portal El Periodico Meditarraneo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenersku karijeru počeo je u Španjolskoj 2014. vodeći niželigaše Almazoru, Burrianu, Ondu i Castellon, kojega je uveo u španjolsku treću ligu. Prošle je godine otišao raditi na drugi kraj svijeta u slavnu kolumbijsku Americu i tamo je radio kao pomoćni trener Juana Cruza Reala.

Njih su dvojica osvojila naslov prvaka, a Escobar je bio zadužen za obrambene zadatke u momčadi. No, zbog loše organizacije i problema s pandemijom koronavirusa, Escobar napušta Kolumbiju i vraća se u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbijskim vlasnicima očito je bilo dovoljno to što je Escobar uspješno radio u Caliju i sada je vjerojatno on taj koji će preuzeti vruću klupu Šibenika.

Divi se Torcidi

Ima i jedna zanimljivost, koja se možda i neće svidjeti Šibenčanima, ali Escobar je u prosincu na Twitteru objavio i video s Torcidine proslave 70. rođendana, koju je kako kaže smatrao "prekrasnom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je trenutno šesti, ali ima samo šest bodova prednosti ispred posljednje plasirane Lokomotive. Escobar je potpisao ugovor do kraja sezone, trebao bi biti predstavljen u ponedjeljak poslijepodne, a debitirat će za vikend domaćoj utakmici protiv lidera Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo