Luda najava derbija: 'Lani moja baka nije imala zube...'

Iako su najave tijekom tjedna govorile suprotno, nizozemska zvijezda Bayerna, Arjen Robben, ipak će propustiti subotnji derbi protiv Borussije Dortmund na Allianz Areni.

1.12.2012.
11:06
VOYO logo

Ozlijedio je Robben zadnju ložu u prijateljskoj utakmici reprezentacija Nizozemske i Njemačke sredinom studenog. Otada je izvan pogona, a premda je sam igrač u ponedjeljak najavio kako bi mogao biti spreman za okršaj protiv aktualnih prvaka u 15. kolu Bundeslige, od toga ipak neće biti ništa. Trener Bavaraca Jupp Heynckes potvrdio je da Robben još uvijek nije dovoljno oporavljen, ali zato se u sastav vraća Bastian Schweinsteiger.

Njega je Heynckes poštedio nastupa protiv Freiburga u srijedu kako ne bi dobio žuti karton koji bi ga izbacio iz utakmice protiv Dortmunđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern ima 11 bodova više od Borussije i već je osigurao naslov jesenskog prvaka. Iako bi i uz eventualni poraz i dalje imali veliku prednost, Bavarci silno žele pobijediti Borussiju od koje su izgubili četiri puta zaredom u prvenstvu.

"Prošle godine moja baka nije imala zube, no danas ima zubalo i može ponovno gristi", originalnom je metaforom Heynckes najavio derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo