HEROJI SPLITA I DALMACIJE: / U gašenju požara pomagao i Hajdukov nogometaš, dolaze navijači iz cijele Hrvatske

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Među hrabrim ljudima koji su u ponedjeljak navečer pomagali u gašenju strašnog požara koji je zahvatio Dalmaciju i zaprijetio Splitu bio je i Hajdukov nogometaš Toma Bašić.

18.7.2017.
8:43
PIXSELL
VOYO logo

Kako javlja Dalmatinski portal, Bašić se priključio pripadnicima Torcide i pomagao vatrogascima u Splitu koji je obranjen u kasnim satima ponedjeljka. Na požarištu su bili i igrači druge momčadi Hajduka Zvonimir Milić, Ivan Prtajin i Jerko Šeparović. Predstavnici Hajduka donijeli su, pak, vodu torcidašima dok su čekali na pokret prema požarištu.

UŽIVO! SPLIT JE OBRANJEN, ALI I DALJE TRAJE BORBA ZA OKOLICU, DIGLI SE KANADERI: ‘Ovo je kataklizma! Ne znamo što će biti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KATASTROFA UJEDINILA NAVIJAČE: /

Torcida pozvala članove da pomognu vatrogascima, stižu i BBB-i

BBB, Ultrasi, Tornado...

Torcida je oko 20 sati pozvala svoje članove na mobilizaciju i na pružanje pomoći vatrogasnim postrojbama i vojsci. Odmah se odazvalo oko 400 torcidaša koji su, između ostaloga, sudjelovali u obrani trafostanice Vrboran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcidašima su se priključili i pripadnici ostalih navijačkih skupina, uključujući i najveće rivale Bad Blue Boyse. Svoje su članove na pomoć Dalmaciji pozvali i vinkovački Ultrasi, zadarski Tornado i osječka Kohorta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo