Heroja Splita čuva policija, ali i vojnici!

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš za mnoge će navijače Hajduka zauvijek biti heroj koji je odlučno krenuo u borbu s 'korupcijskom hobotnicom' u hrvatskom nogometu.

11.12.2011.
0:27
VOYO logo

Hrvoje Maleš tri je mjeseca surađivao s istražiteljima USKOK-a, ozvučen odlazio na sastanke sa šefovima sudačke organizacije Stjepanom Djedovićem i Željkom Širićem koji su za 100 tisuća eura Bilima trebali osigurati pošteno suđenje.

"Ponosna sam što smo te izabrali za predsjednika. Malešu je u četvrtak pao veliki kamen sa srca. Mjesecima je od obitelji i najbližih suradnika skrivao, kako u suradnji s USKOK-om pokušava raskrinkati nogometnu mafiju koja oštećuje njegov Hajduk. Tri mjeseca glumio je naivca, nebuloznim izjavama punio stupce novina i u javnosti o sebi stvarao sliku bahatog lašca, koji je u nogomet pao s Marsa. Na koncu se doznalo kako je sve radio po nalogu istražitelja, a ulogu je odigrao briljantno. Ne samo da je ozvučen pregovarao sa Širićem i Djedovićem, nego im je osobno uručio označene novčanice, kojima je od njih 'kupovao pošteno suđenje Hajduku' u drugom dijelu sezone i na pladnju ih predao istražiteljima", prenijela su 24sata čestitku splitske dogradonačelnice Anđelke Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak navečer se pojavio na rođendanskoj zabavi splitskog novinara Zdravka Reića na koji je stigao s prijateljima. Neki od njih su pripadnici 4. gardijske brigade koji paze na njega, a od USKOK-a je zatražio i dobio zaštitu svoje obitelji.

Nakon, prema mišljenju brojnih Splićana, ali i navijača iz ostatka Hrvatske, njegovog herojskog čina, nema sumnje da su mu u tome spremni svi pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez Više o temi: specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo