HEROJ OLD TRAFFORDA: / Pogledajte dva briljantna gola nove zvijezde Uniteda

Image
Foto: AFP

Navijači Manchester Uniteda dobili su novog heroja.

18.8.2015.
22:50
AFP
VOYO logo

Najelitnije europsko klupsko natjecanje nakon jednogodišnje se stanke vratilo na Old Trafford, ali već u osmoj minuti je za navijače Uniteda stigao šok. Victor Vazquez je iz slobodnog udarca uputio loptu prema šesnaestercu, a Michael Carrick ju je nespretno skrenuo u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije u tom trenutku bilo lako menadžeru domaćih Louisu van Gaalu, ali ukazao se njegov sunarodnjak Memphis Depay koji je ovog ljeta došao iz PSV-a. O talentu mladog krilnog napadača se puno pričalo, a on ga je u utorak odlučio u punom obujmu predstaviti novim navijačima. U 13. minuti se fantastično riješio prvog čuvara, potom pobjegao još nekolicini, ušao u kazneni prostor i prizemnim udarcem matirao gostujućeg vratara. Bio mu je to prvi pogodak u dresu Uniteda, a na drugi nije dugo čekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 43. minuti ga je lijepo proigrao sunarodnjak Daley Blind, a Depay je primio loptu na rubu šesnaesterca i sjajnim udarcem u suprotni kut donio engleskom velikanu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Club Bruggeu je u 80. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Brandon Mechele, a s igračem više je United u zadnjoj minuti sudačke nadoknade došao i do trećeg gola. Depay je ovaj put bio asistent, nabacio je s lijeve strane, a Marouane Fellaini je glavom pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tri utakmice igrane u utorak domaćini su slavili s 1:0. Tim je rezultatom Lazio bio bolji od Bayer Leverkusena, BATE Borisov od Partizana i Astana od APOEL-a. Lisabonski Sporting je, pak, s 2:1 nadigrao moskovski CSKA.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo