KAD ON GOVORI, SVI SLUŠAJU / Henry 'poklopio' Mbappea zbog arogancije: 'Nikad nije dobio 'ne' u karijeri, ali…'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Legendarni Francuz je detektirao pravi uzrok Mbappeovog nezadovoljstva

12.10.2022.
11:53
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Kylian Mbappe bez sumnje je jedan od najboljih nogometaša današnjice. Iako još uvijek vrlo mlad, osvojio je gotovo sve što nogometaš može poželjeti. Ostaje mu tek lov na Ligu prvaka u kojoj je proteklih sezona uvijek prerano zapinjao.

Ovog se ljeta obvezao na vjernost PSG-u s vjerom da će bogati francuski klub graditi svoj put prema vrhu Europe upravo na njemu no ova sezona usprkos sjajnom individualnom učinku ne ide baš prema planu. Mladić je od potpisa novog ugovora počeo pokazivati prilično iščašeno ponašanje, a narušeni su njegovi odnosi i s drugim zvijezdama u ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
komentar legende /

Henry: 'PSG je prije dvije godine trebao reći Mbappéu da je on šef'

Image
komentar legende /

Henry: 'PSG je prije dvije godine trebao reći Mbappéu da je on šef'

Mbappe pravi dramu u Parizu

Navodno, Mbappe inzistira da igra isključivo središnjeg napadača, a osobito ga frustrira činjenica da mu trener namjenjuje poziciju desnog krila što on smatra izdajom od strane kluba. Naime, novim ugovorom su mu obećane (pre)velike ovlasti u ekipi i prema informacijama koje stižu iz Pariza, zbog nezadovoljstva inzistira na odlasku već ove zime.

Njegovo ponašanje već ozbiljno počinje nervirati ljubitelje nogometa, ali i stručnu javnost. Jedan od onih koji imaju autoritet, a očito i hrabrost kritizirati mladu zvijezdu svjetskog nogometa je Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni napadač Arsenala, Barcelone i francuske reprezentacije je poručio mlađahnom sunarodnjaku da nogomet ne funkcionira na način na koji on misli.

"Evo dat ću vam osobni primjer. Ni ja nisam volio igrati krilo u Barceloni. Međutim, radio sam to za ekipu. Postoji jedno pravilo – ako trener traži od vas nešto što će pomoći ekipi, vi to onda i uradite. Ako kojim slučajem to šteti momčadi, ja bih se posvađao s trenerom", konstatirao je Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klub je uvijek na prvom mjestu'

Potom je detektirao u čemu je zapravo tajna Mbappeovog nezadovoljstva.

"On nikad nije dobio 'ne' u svojoj karijeri. Kažu da ne ispunjavaju njegove uvjete. Ja ne znam koji su to uvjeti, jer nisam bio tamo kad su ih dogovarali, ali jasno je da mu smeta što ne igra na poziciji centarfora jer je on jedini u ekipi koji to može", kaže Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Francuz je naposljetku imao jasnu poruku za Mbappea.

"Klub je uvijek veći od svih. Pitanje je jesu li mu dali do znanja da je klub najvažniji ili pak on ima dojam da je iznad svega. To je isto važno pitanje, no odgovor je jasan – klub je na prvom mjestu", zaključio je Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo